Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Prep og Paint en bil

Har din bil profesjonelt malt kan gjøre en gammel maling jobb eller karosseri ser ut som ny, men det vil også gjøre en bulk i lommeboken din. Male en bil selv er ikke vanskelig med riktig verktøy og teknikker. Du trenger
Slange og vann supplyCar soapSpongeMicrofiber towelAcrylic emalje maling Bil primer paint100 prosent blande solventClear strøk paintPlastic billakk coversMasking tapeSteel ull Air maling gunPaint thinnerPaint boothGogglesGlovesRespirator maskHat eller dusjhette
Vis mer Instruksjoner

en

Vask bilen grundig med vann og bil såpe. Skyll helt og tørk godt med en microfiber håndkle slik at det ikke vil forlate håndkle fuzzies bak.
2

Merk bilens merke, modell, farge og år. Gå til din lokale bilverksted butikken og kjøpe en beholder med akryl emalje maling for å matche den eksakte fargen på bilen din, en boks med 100 prosent blande løsemiddel, bil primer maling og en kan av bil klarlakk.

3

Park bilen i en forseglet garasje eller maling messe.
4

sirkulært skrubbe alle panelene på bilen din som skal males med stålull. Tørk bort støv med en microfiber håndkle når du er ferdig. Dette preps panelene til å være absorberende og de vil holde malingen bedre.
5

Cover helt de delene av bilen din som du ikke ønsker malt med plast billakk dekker. Disse delene omfatter frontlykter, baklys, indre dekk vegg og dekk, vinduer, sidespeil, antenner lisens plate, radiator hull. Også pop panseret og legg et stykke plast over motoren din akkurat som en forholdsregel. Tape alle disse plast dekker på plass med maskeringstape og være veldig presis med tape kanter fordi det er der malingen vil vise.
6

Juster lufttrykket på lufta maling pistol til rundt 15 til 20 psi.
7

Les instruksjonene på primer maling kan beskrive hvordan å blande primer med maling tynnere å nå riktig konsistens for en maling pistol. Fyll malingen holder på luften maling pistol med blanding. Bruk raske frem og tilbake bevegelser til tynt strøk bilen med primer. Vent 15 minutter og gjenta til det er tilstrekkelig dekning på bilen.
8

Rengjør maling pistol helt med tynner.
9

Les instruksjonene på akryl emalje auto maling kan beskrive hvordan å blande malingen med tynner for å nå riktig konsistens for en maling pistol. Fyll malingen holder på luften maling pistol med blanding. Bruk raske frem og tilbake bevegelser til tynt strøk bilen med primer. Vent 15 minutter og gjenta til det er tilstrekkelig dekning på bilen.
10

Åpne maling pistol kan og sørge for at det er bare et kvartal full av maling og tynner mix (dumpe ekstra ut eller gjøre mer før det er en 1/4 full). Fyll den siste 3/4 av malingen pistol kan med 100 prosent blander oppløsningsmiddel. Når dine første lakken er tørr (ca 15 minutter) bruker denne blending løsemidler og maling mix å belegge panelet en gang til. Bruk raske frem og tilbake spray å belegge hele panelet.
11

Rengjør maling pistol helt med tynner.
12

Les instruksjonene for bilen klarlakk maling og miksing instruksjoner for bruk i en luft maling pistol. Hell klarlakk mix i maling pistol. Påfør tre tynne strøk til plast panel hver 15 minutes.Clean lakken pistolen helt med tynner.
13

La bilen tørke i flere timer. Fjern plast bil maling dekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120956.html

Previous:
Next:

auto Detailing