Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter aluminiumsfelger

Hvis du blir lei av å kjøre sted til sted, tenk bare hvor utmattet dekkene må være. Fra grusveier og gjørmete motorveien skulder, til kraftig regnvær og sot-svertet snø, dekk og felger ta noen alvorlige daglige overgrep, og det viser. På slutten av et år, dekkene ser ut som de har vært gjennom krig. Men å gi dem kjedelig felger et nytt liv absolutt ikke ta et mirakel. Med noen få metall rengjøringsmidler og litt sandpapir, kan du gi dine aluminiumsfelger restaurering de fortjener. Du trenger:
A Car Jack and Tire Iron
200-grit våt /tørr sandpapir
500-grit våt /tørr sandpapir
fin stålull
3-5 Scotch-Brite pads
Brasso metall renere
Aluminum hjulet polsk
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekkene fra bilen ved hjelp av en bil jack og et dekk jern. Sett bilen jekken under bilen (rett bak hjulene) og heve bilen 3 inches fra bakken. Bruk dekk jern for å fjerne slepe nøtter ved å vri dem mot klokken, og fjern dekket når nøtter er løsnet.
2

Bruk såpe og varmt vann for å rengjøre aluminium felger så mye som mulig. For dyp rust og skitt, bruk en liten skvett av Brasso på en Scotch-Brite pad for å rengjøre felgene. Hold felger våt.
3

Sand felgene med 200-grit våt /tørr sandpapir for å fjerne den skadede finish og mulig rust. Hjulet vil se ripete, men dette vil bli løst.
4

Sand felgene igjen ved hjelp av en 500-grit våt /tørr sandpapir for å file ned gjenværende støt og skraper.
5

Jevn ut det aluminium og fjerne riper fra sandpapir med svært fin stålull og en liten skvett av Brasso for alvorlig skrape.
6

begrensning skinne på felger med Brasso brukes på en whisky -brite pad.
7

Mens bilen fortsatt er hevet fra bakken med jack, plassere dekkene tilbake på bilen, legg til mutrene tilbake på bilen med dekk jern og sted bilen tilbake til bakkenivå. Slangen ned dekk med kaldt vann når den er tilbake på bakken.
8

Påfør et lag med Brasso til felgene og la det sitte over natten for å kurere aluminium.
9

Polsk felgene grundig med en de-oksiderende polish og buff den ut med en fille.
10

Polsk felgene med en aluminium polsk av ditt valg, bruke og fjerne polish i en sirkulær rasping bevegelse med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121089.html

Previous:
Next:

auto Detailing