Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner kraftig oksidasjon fra bilen

Oksidasjon bygger seg opp på bilens overflate og slår maling fra glossy og glatt kjedelig og kalkholdig. Vask og voksing bilen hver dag vil ikke gjøre noe for å få den tunge oksidasjon av. Fjerne oksidering tar flere timer med arbeid, så betaler en body shop for å bli kvitt det kan koster flere hundre dollar i arbeidskraft og materialer. Du kan fjerne kraftig oksidasjon fra bilen i oppkjørselen din i noen timer, med materialer fra en lokal auto deler butikken. Du trenger:
Car såpe
Myk svamp
Vann
Chamois
Flytende rubbing compound
High-speed buffer
Buffing pad
Polering pad
Car polsk
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i skyggen slik at solen ikke varmer den malte overflaten. Vask bilen din med bilen såpe og en myk svamp. Skyll bilen med vann og la det tørke helt. Du kan fremskynde tørkeprosessen ved å tørke bilen med et pusseskinn klut.
2

Plasser en ren poleringsrondell på high-speed buffer. Hell en kvart stor mengde væske rubbing compound på puten.
3

Sett buffer på bilens overflate med pad og sammensatte berøre maling. Snu buffer på middels til høy hastighet og flytte den i små sirkulære bevegelser mens den kjører. Hold buffer bevegelse og ikke la det stoppe i ett område i mer enn tre sekunder.
4

Arbeid buffer over bilens overflate, fra toppen til bunnen av bilen. Arbeid sammensatt på kroppen til du kan se det forsvinne og etterlate en skinnende, glatt overflate. Legg til mer sammensatte behov.
5

Fjern poleringsrondell og erstatte den med en polering pad. Gjenta trinnene med polering pad og bil polish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121088.html

Previous:
Next:

auto Detailing