Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan å gjenopprette den opprinnelige fargen på maling på bilen min

Hvis en bilens lakk ikke er riktig omsorg, over tid kan det bli falmet og kjedelig, spesielt hvis det er en eldre bil som ikke har en klarlakk. Hvis en bil ikke er garaged, solen kan skade og oksidere lakken over tid. Men selv om bilens lakk er helt kjedelig, er det mulig å gjenopprette en god del av sin glans i en ettermiddag med riktig tilnærming. Du trenger:
rubbing compound
Polering sammensatte
Wax
Buffer
Lint gratis håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Vask og tørke bilen med ren, lofri håndklær.
2

Begynn prosessen med en rubbing compound hvis malingen er sterkt oksidert.
3

Apply avgnidningsteknikken forbindelse til bilen ved hjelp av en frisk polering puten på buffer til buff hele overflaten av bilen. Påfør litt sammensatt til puten og bilens overflate. Skyv buffer rundt for å spre ut voks og deretter slå på buffer og begynne polering.
4 p Hvis du bruker en høyhastighets buffer, må du ikke trykke for hardt eller arbeid over en seksjon for mye, som du kan brenne gjennom malingen. Også unngå rasping kanter med maskinen. Buff disse områdene for hånd.
5

Buff ett panel om gangen for å sikre at alle områder av bilen er skikkelig polert. Etter at bilen er polert, gå over den for hånd med et rent håndkle til å sørge for at du har polert hvert område, og å sørge for at det ikke er noen flekker som må være borte over mer grundig.
6

sette en ny poleringsrondell på bufferen og anvende et poleringsmiddel (også kjent som maskin glasur) på samme måte som den gnidning forbindelsen ble anvendt, polering ett panel om gangen, inntil hele bilen er polert.

7

Finish gjenopprette maling ved voksing hele bilen med en høy kvalitet voks ved hjelp av samme metode som ble brukt for rubbing compound og poleringsmiddel.
8

Bruk berøring- opp maling og en liten børste til å ta opp eventuelle maling chips som er synlige.
9

å opprettholde ny finish, regelmessig rengjøre og voks bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121187.html

Previous:
Next:

auto Detailing