Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polstre en bildør

Svært få biler har heltapetsert dører på innsiden i dag. Hvis du har en gammel bil med vinyl møbeltrekk som må byttes ut eller ønsker å legge den til i en ny bil, kan det være bedre å lage møbeltrekk dekke selv. Et slikt deksel er vanligvis laget av et vinyl-ark over et tynt ark av skumgummi. Du må kutte et ark av hver av disse i form til å passe dine dørpanelene. Du trenger
Vinyl dekselet
1/2 tommers skum
Saks
Utility kniv
Flytende lim
symaskin
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Ta av døren panel. Koble dørhåndtaket rammen først ved å fjerne skruene som monteres det. Fjern alle andre skruer på panelet, løft det av sine klipp og koble fra andre kontaktene på panelet.
2

Fjern den gamle møbeltrekk fra panelet hvis bilen har en. Dette er bare med eldre biler. Trekket dekselet er vanligvis støpt til en fiberplate fra en varmepresse og limt til baksiden langs kantene. Skrell dekke kantene vekk fra sponplater, trimme den av med saks og skrelle resten av dekselet på styret.
3

Trace et mønster langs panelet for møbeltrekk dekke. Hvis bilen hadde møbeltrekk og du holdt den gamle dekselet intakt, bruke den som en sjablong. Ellers spore og kuttet en disposisjon med store papir eller klut. Husk å legge hull i mønsteret for dørhåndtaket bezel, vindu sveiv og høyttalere.
4

Lag din møbeltrekk dekke. Det er to stykker som du må skjære i dørpanelet form. Skjær ett stykke ut av 1/2-inch tykt skum og en annen ut av vinyl. Den vinyl bør være noen få inches større enn panelet. Bond vinyl til skum, men la bitene separate rundt skum kanter.
5

Stitch og ned i dekselet hvis du vil. Dette bidrar til å løse vinyl til skum sammen med å legge stil. Bruk en symaskin som nål kan trenge inn i skummet.
6

Påfør flytende lim rundt midten av døren panel eller sponplater. Sentrere møbeltrekk dekke på panelet for å plassere den perfekt. Slå panelet opp ned.
7

Trim kantene av skum for å passe på panelet og bord slik at skummet brytes ikke over kanten. Pakk vinyl rundt kantene og lim den til panelets bakside. Klipp hakk i vinyl rundt hjørnene slik at vinyl ikke gjeng opp og skape ekstra bulk.
8

skjære hull i trekket med et verktøy kniv der den overlapper hull for panelets montering skruer.
9

Koble polstret panelet tilbake på døren. Gjenta alt ovenfor for den andre døren (e).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120963.html

Previous:
Next:

auto Detailing