Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan lage din bil Paint titt ny

Bil maling ser fantastisk når bilen er ny, men det kan falme og bli matt over tid. Det kan også bli skadet av riper, hakk og fugleskitt som ikke fjernes omgående. Å gjøre en billakk å se ny ut krever regelmessig oppmerksomhet til å holde det rent og beskytte den mot elementene. Du kan finne alle elementene du trenger hos din lokale auto deler butikken eller bil delen av en maskinvarefeil eller varehus. Du trenger:
Bilvask løsning
Hose
Vann
Car pusseskinn
Myk svamp
Bilvoks
Myk klut
Bil polsk
Pusseklut
Utbedre
tannpirker
Papir håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en nøytral pH bilvask løsning som fjerner skitt uten å skade bilens lakk. Skyll bilen av med vann, og hell nok av denne såpen på en bil pusseskinn eller en myk svamp. Påfør løsningen på bilens eksteriør, starter på toppen og jobb deg nedover, og skaper et skum. Forlate såpe på i to eller tre minutter, men ikke lenge nok til å starte tørkingen. Skyll så av med vann. En slange er best å sørge for at du skylle bilen grundig og ikke la noen tørkede såpe flekker eller såpebobler. Vask bilen opp til to ganger i uken.
2

Bruk bilvoks etter vask. Bruk en tørr bil pusseskinn eller en myk klut og bruke voks starter fra panseret og jobber deg bakover. Etter at du har vokset hele utsiden, tørke bilen med en ren tørr klut for å forbedre glans.
3

Påfør bil polish etter vask bilen hvis du ikke får den resultatene du ønsker med vask og voksing eller dersom malingen har åpenbare sol falming. Påfør polish i en sirkulær bevegelse. Etter det tørker, buff polsk av med en ren pusseklut. Voks bilen etterpå for beskyttelse og for ekstra glans.
4

Fyll kutt og små riper med touch-up maling og en tannpirker. Touch-up lakk for spesifikke farger er tilgjengelig hos din lokale auto dealership i små beholdere og er billig. Rengjør området grundig først. Bruk ikke voks på bilen etter maling i minst én måned.
5

Fjern fugleskitt så snart som mulig, selv om bilvoks vil bidra til å motvirke de skadelige effektene. Bruk en liten bil såpe og vann og et papirhåndkle. Hvis stoffet ikke kommer av med en gang, la en våt såpe tørkepapir på toppen av sted til den er lett å fjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121172.html

Previous:
Next:

auto Detailing