Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hva er Chrome Paint?

Chrome maling kan du gi et element en krom overflate uten å sende den et sted for dyrt forkromming. Det finnes mange forskjellige typer krom maling, og kostnadene kan variere fra $ 10 for en boks til $ 1000 for en boks kit stor nok til å male en bil. Chrome maleri er komplisert og krever et rent miljø, bestemte utførelser, riktige temperaturer og riktig utstyr, inkludert en maske for å beskytte deg mot røyk. Når du bruker krom maling, kan du legge til så mange lag som du vil kontrollere hvor mye av bakgrunnsfargen vises gjennom. Definisjon

Chrome maling er utviklet for å produsere en krom, speilblank overflate når den brukes til ulike overflater. Det finnes mange forskjellige typer krom maling, og de har alle forskjellige effekter som kan endre basert på hvordan du bruker det. De fleste krom maling er brukt på biler eller motorsykler. Mens noen krom maleriet er gjort profesjonelt for biler eller tilbehør som for eksempel dekk, det også er gjort av amatører fordi det er langt billigere enn andre metoder.
Typer

Chrome maling vanligvis er tilgjengelige i spraybokser eller beholdere. Med en sprayboks, kan du bruke krom direkte, mens beholderne er ment å brukes med spray våpen eller luft børster. På grunn av den forsiktige ferdig nødvendig, krom maling ikke er lagret i bokser som huset maling.

Materialer

Noen typer krom maling er ment å brukes bare på kjøretøy eller metall. De mer populære merkene, som for eksempel Mirrachrome, kan brukes på en rekke gjenstander, blant annet tre, plast og skum. Det er viktig å merke seg at krom maling vil ikke umiddelbart gi en metall-chrome finish til et objekt, men vil reflektere delvis fargen mål allerede gitt, avhengig av hvor tett gjenstanden er malt. Dette betyr at du kan søke krom maling til objekter som allerede er sølv, svart, rødt eller andre farger.
Process

Chrome maleri er mer som detaljering enn vanlig maling. Du trenger maling utstyr, for eksempel en air brush, sammen med en maske for å beskytte deg mot røyk. For å oppnå de beste resultatene, dekker materialet med en svært presis og jevn lag med finish, ved hjelp av flere base farger og en spesialisert glans som skaper et glass-glatt tekstur. Dette er ferdig er så nøye vasket med destillert vann for å fjerne støvpartikler og plassert i et rent miljø uten ekstra støv.

Maleriet selv kan gjøres i flere trinn. Du kan legge ett lag, vent til den tørke og deretter bestemme seg for å legge til en annen. Jo flere lag med krom maling du bruker, jo mer bakgrunnsfargen vil bli vasket ut. Fagfolk sier at du bør bruke mer enn ett veldig tynt lag. Når hvert lag tørker, kan du børste av løs maling korn før neste lag
Alternatives -. Forkromming
p Hvis du foretrekker en mer autentisk tilnærming, kan du velger å ha kjøretøyet profesjonelt forkrommet, en prosess som kalles forkromming. Dette gjøres bare for metall, og resultatene er ment å vare hele levetiden til den del av kjøretøyet. Forkromming er en mye dyrere prosess enn krom maleri og krever at du forlater kjøretøyet med en profesjonell i opptil flere dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121018.html

Previous:
Next:

auto Detailing