Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Fordeler med voksing en bil

Bruk av voks til et bilens lakk jobb er en effektiv måte å gjøre malingen vare lenger. Selv om noe tidkrevende og arbeidskrevende, voksing en bil gir varige fordeler for bilens eksteriør som mer enn gjør opp for krefter involvert. Det som følger er en kort liste over de mange fordelene som voksing en bil tilbyr. Skinne og Gloss

Den naturlige glans og glans i malingen kommer tilbake etter en voksing. Mens vaske en bil fjerner skitt, støv og rusk, voksing det øker utseende og utseende av maling sitt ved å revitalisere maling molekyler.
Motstår smuss

voks frastøter vei skitt, miljøgifter og tre avføring - som alle er førsteklasses billakk lovbrytere. Jo mindre vei skitt og miljømessige rusk som festes til bilens lakken, jo renere bilen vil forbli og jo lettere vil det være å rengjøre.
Søn Fighter

bilvoks strøk bilens maling med en beskyttende barriere som motstår og bøyer en solens ultrafiolette stråler, som holder et bilens lakk jobb på jakt bedre for lengre perioder. Solen er beryktet for å forårsake tidlig billakk sammenbrudd og skader.
Gjenopprette Paint

Falmet billakk, som normalt er et resultat av eksponering for høye temperaturer, vanligvis fra solen, men ofte fra motor (spesielt på panseret av bilen), ser livløs og mister sin naturlige farge og glans. En voks strøk kan gjenopprette tilnærmet normal farge og glans.
Vanndråper

Vann flekker er mindre sannsynlig å danne. Vanndråper ofte dannes når områder av fanget vann på eller rundt en bil kropp støping eller vinduslister piple ut og kjøre ned sidene av karosseriet. Disse basseng i en innfelt område på lakken og tørr. En vokset overflate oppfordrer vann å perle opp, eller gel, og kjøre ned sidene av bilen og ned på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121025.html

Previous:
Next:

auto Detailing