Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Thin Automotive Maling

Tynning billakk er nødvendig før du bruker en spray pistol for å påføre malingen. Malingen må passere lett gjennom pistolens dyse for å oppnå en jevn farge på tvers av auto overflate. Hvis malingen er for tykk, vil du ikke ha en enda strømme ut av airbrush pistolen og pistolen vil kontinuerlig få tettet. Tynne din billakk til en mer passende konsistens før du forsøker å airbrush for en enklere påføring. Du trenger
plastbeholder
sprayflaske
maling tynnere eller lakk
maling
målestav
Vis flere instruksjoner
en

Forbered maling for tynning. Sett til side riktig mengde maling du trenger til ditt prosjekt. Det er best å sette av all malingen du trenger i prosjektet på en gang. Dette vil sikre at alt av malingen er jevnt fordelt og på samme måte. Plasser maling i en ren plastbeholder.
2

Fyll en sprayflaske med tynner eller lakk. Disse elementene er solgt til enhver hardware forsyning butikken. Du må velge de riktige tynnere eller lakk for å blande seg med den type auto malingen du skal bruke. Innholdet i lakken vil definere hva slags tynner du vil bruke. Følg retningslinjene på baksiden av hvert tynnere container å velge en som jobber med innholdet i maling merkevare. Anvende tynnere ved hjelp av en sprayflaske vil gjøre for enklere håndtering, det vil redusere sjansene for å legge for mye tynnere og ødelegger lakken
3

Kombiner tynnere i billakk.. Det er ingen eksakt måling av tynnere som bør brukes. Det varierer mye innenfor merkevarer og til og med farger. Det er best å følge produsentens disposisjon for en omtrentlig beregning. For best resultat, spray noen spruter av tynnere i malingen gangen mens du rører med en målestav. Dette vil tillate deg å overvåke maling konsistens som du går, snarere enn først gjette hvor mye du trenger.
4

Bland tynnere og malingen. Når du har nådd et punkt av passende konsistens, bland kombinasjonen godt. For å teste konsistens, plukke opp beholderen med maling og forsiktig vippe beholderen side til side. Før påføring av tynnere, vil malingen har en langsom refleks, fulgt noe i drivende utenfor sidene av beholderen etter at vippe beholderen. Når du har nådd riktig konsistens, malingen vil drive på omtrent samme hastighet som du er vippe beholderen. Husk at du ikke vil at malingen å være for tynn, som vil dukke opp som bevegelsen av maling i beholderen være raskere enn din vippe bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121031.html

Previous:
Next:

auto Detailing