Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri Svart Chrome

Black krom er et alternativ forkromming prosess som har blitt stadig mer populært i en rekke programmer, inkludert medisinsk utstyr, lydutstyr og ettermarkedet bilindustrien, der den brukes på elementer som trim og hjul. Som navnet tilsier, har sort krom en dramatisk mørkt, røykfylt titt. Rengjøring og polering sort krom deler er lik normal krom deler, selv om sort krom er litt mer utsatt for riper, flekker og fingeravtrykk. Du trenger
Vann og slangen (slangen for bildeler)
Micro-fiber håndklær
Mild renere (oppvaskmiddel eller enkle grønne)
myk børste (for hjul)
Chrome polsk
Automotive voks trygt for klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

skyll av svart krom deler med vann fra en slange eller et håndkle som har blitt dynket i vann. Tørk krom umiddelbart med en ren, tørr mikro-fiber klut. Det anbefales å bruke lo-fri, mikro-fiber detaljering håndklær slik at lo ikke blir igjen på krom.
2

Vask krom med et mildt rengjøringsmiddel og en ren, mikro-fiber håndkle . En mildt rengjøringsmiddel kan være oppvaskmiddel som er blandet med vann eller noe sånt enkle grønne som har blitt fortynnet 10 deler vann til en del enkle grønne. Spray eller tørk rengjøringsmiddelet på de delene som du er rengjøring og deretter forsiktig skrubbe dem med en micro-fiber håndkle. For større elementer som hjul, kan du bruke en myk wheel-rensing børste til å skrubbe mellom hjulene og vanskelige å nå områder.
3

Skyll krom av med vann og tørk grundig med en ren og tørr mikro-fiber håndkle.
4

Fjern eventuelle gode riper og swirls med en god kvalitet krom polish som slag fra Mothers (se Ressurser). Mødre hevder at deres krom polish er trygg på sort krom samt regelmessig krom. Spray eller tørk på en liten mengde av polish og deretter buff den av med et rent håndkle.
5

Avslutt detaljering prosessen ved å bruke en høy kvalitet automotive type voks til overflaten av krom . Påfør krom med en klut og deretter polere den med et rent håndkle til voksen er borte. Pass på og bruke en voks som er trygt for klare strøk for å unngå å skade den svarte forkromming.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121312.html

Previous:
Next:

auto Detailing