Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Linje Paint

Det er ingenting mer irriterende deretter komme hjem og legge merke til at du har industriell linjen maling marring overflaten av bilen er en gang strålende finish. Road maling er vanskelig å komme ut av bilen, men suksessen kan være hatt hvis du har de riktige verktøyene for hånden. Nye produkter har blitt tilgjengelig som gjør denne jobben litt mindre tidkrevende enn det en gang var. Likevel, vil jobben fortsatt kreve en god del av god gammeldags albue fett. Du trenger:
Bilvask løsning
Bucket
hageslange
Sham klut
Plastic barberblad
Hårføner
Detailing leire
mikrofiberklut
Industri renere våtservietter
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen grundig for å vurdere de områdene av skader, tørre med en humbug klut. Undersøke om lakkskader oppstår i tynne punkter eller tykkere blobs eller muligens en kombinasjon av begge.
2

Attack tykkere blobs først med en plast barberblad kjøpt på auto deler butikken. Lett varme opp malingen blobs med hårføner og posisjon barberbladet under blob, vrir på den for å få ytterligere under den. Lirke den av forsiktig for å fjerne maling og fortsett på andre flekker.
3

Åpne pakken med detaljering leire og forme den til en flat oval. Gni overflaten av bilen for å løsne gjenværende maling prikker, elte leire å avsløre friske områder mens du arbeider. Fjern overflødig leire med en mikrofiberklut.
4

Purchase industriell styrke graffiti og lim remover wipes. Legg den tørke over det berørte området, glatte siden ned, og la den sitte i ett minutt for å myke malingen. Vend Tørk, ved hjelp av strukturert område å skrubbe malingsflekker kraftig. Gjenta etter behov.
5

Vask og voks bilen etter at malingen er fjernet for å få tilbake sin glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121129.html

Previous:
Next:

auto Detailing