Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan forynge skinnseter

Over tid skinnseter kan vokse skitten, sprukket og hard. Bilseter er også utsatt for harde temperaturer og sollys, som begge bidrar til forringelse av skinn. Bytte eller utvinne setene er alltid et alternativ, men ikke den billigste rute, og hvis du gjenoppretter en klassisk bil, vil du holde alt så original som mulig. Fornyelse skinnseter er ofte mulig med litt tid og høy kvalitet kommersielle rengjøringsmidler og balsam. Du trenger
Støvsuger
Sponge
Leather renere
Myk klut
Cotton vattpinner
mikrofiberklut
Leather conditioner
Suede pensel (hvis relevant)

Vis flere instruksjoner
en

Vacuum setene for å fjerne smuss, rusk, pennies og en og annen bortkommen godteri.
2

Fukt en svamp med varmt vann og tørke ned setene. Ikke mette skinn. Hvis skinn er semsket, hopper du over dette trinnet.
3

Påfør lær renere egnet for den type skinn seter er konstruert fra en myk klut. Tørk av seter med skinn renere. Vær forsiktig når du rengjør i sømmene at du ikke lar noen renere fast i sprekker. Hvis du har perforerte seter, påfør en veldig lett lag med renere å fille din og sørg for at du ikke la renere fast i noen av perforeringer. Bruk en bomullspinne for å fjerne renere fast i perforeringen.
4

Buff skinn med en mikrofiberklut for å tørke skinn og å fjerne eventuelle rester fra støvsugeren.
5 < p> Bruk skinn conditioner som passer for dine seter på en myk klut og gni balsam på setene. Buff setene med en mikrofiberklut og rene sprekker og perforeringer på samme måte som du gjorde med skinn renere. Børst semsket skinn seter med en semsket pensel til å løfte lur av stoffet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121303.html

Previous:
Next:

auto Detailing