Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Tar, Grease eller Rubber Fra en Chrome Bumper

Mest veteranbiler, enten de er amerikanske, europeiske eller japansk, har krom støtfangere. Krom støtfangere ser vakker når de er ferske polert, men på grunn av hvor de er plassert på bilen, kan de være dekket med all slags rusk, fra fett og sot til bugs, tjære og selv dekk gummi. Fjerning av selv vedvarende dekk gummi og tjære og returnere dine krom støtfangere til sin fordums prakt er mulig med den rette tilnærmingen. Du trenger:
Soap
Vann
Clean, lofri klut
Chrome renere
plast skrape
Liten børste
White eddik eller isopropanol
Chrome polish
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør støtfanger grundig med en mild såpe og vann. Ikke bruk et slipemiddel renere, da dette kan ripe opp overflaten. Tørk av støtfangeren med en ren tørr fille, som vil gi deg et bedre inntrykk av de områdene av støtfangeren du må rengjøre.
2

Tørk en krom og rustfritt stål renere som De-Solv-It på tjære og gummi på støtfangeren. La støvsugeren suge på i noen minutter.
3

forsiktig skrape tjære med en myk plast maling spreder eller lignende plast skrape. Ikke bruk et metall skraper, da dette vil lage riper i krom.
4

Spray krom renere på igjen, og skrubb med en liten børste (for eksempel en tannbørste). Ikke bruk en stålbørste. Gjenta til du har fjernet gummi og veien tjære.
5

Tørk en liten mengde hvit eddik eller isopropanol på støtfangeren med en ren fille for å fjerne mer vedvarende flekker. Tørk grundig med en ren tørr klut.
6

Polsk støtfangeren med en krom polish å fullt ut gjenopprette glans. Påfør polish, deretter grundig buff støtfangeren med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121282.html

Previous:
Next:

auto Detailing