Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polere en Plastic Auto Headlight Lens

Plast frontlys linser er klar og fri for riper når splitter nye, men over tid de kan misfarges og slå disig. Gulnet og ripete linser forhindre at frontlysene fra prosjektering lyst og langt nedover veien om natten. Rengjøring linsene er en viktig del av detaljering bilen. En profesjonell frontlys renere er enkel å bruke og vil gjenopprette frontlys linser til sin opprinnelige tilstand. Du trenger
Mikrofiberklut
frontlys linse renere
Standard drill med buffer vedlegg
Vis flere instruksjoner
en

Fest buffer til din standard drill , deretter presse en kvart størrelse dråpe frontlys linse renere på buffer pad. Du kan bruke hvilket som helst merke av renere, slik som Meguiar tallet. Ved hjelp av en liten buffer er bedre enn å bruke en vanlig bil voks buffer, som er for store til å buff alle vinkler av frontlys linsen.
2

Slå på drillen din og sette buffer pad på frontlys linse . Arbeid frontlys linse renere inn i plast linse i omtrent ett minutt. Objektivet renere bør ha matt utseende bilvoks som er blitt polert i maling. Frontlys linse renere er trygt å bruke på noen plast frontlys linser, selv på high-end biler.
3

Bruk en mikrofiberklut til å tørke av frontlys linse renere, akkurat som du ville tørke voks av billakk. Nå objektivet bør være fri for riper og misfarging. Hvis det er områder på objektivet som ikke er fullt polert, kan du gjenta trinnene og buff bestemte områder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121191.html

Previous:
Next:

auto Detailing