Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Automotive Paint fjerning

Enten bilen ser gamle, ripete og rustne, eller du er i å gjenopprette klassiske biler, kan du vurdere en ny maling jobb. Det første skritt mot å få en elegant ny utseende til en bil er å strippe den gamle malingen. Tar av gammel maling fra en bil kan gjøres på flere måter. Sandblåsing
p Hvis du vurderer en kostnadseffektiv metode for stripping bilens lakk, prøv sandblåsing. Sand er skutt på bilen i høy hastighet for å fjerne malingen. Imidlertid har sandblåsing betydelige ulemper som en fjerning metode. Hvis bilen er fortsatt i ett stykke, vil sand sannsynlig komme inn mange ubeleilig områder av bil. Fin sand partikler komme inn i motoren kan ødelegge lagrene. Sandblåsing, hvis det gjøres feil, kan også skade metallet på bilen ved å kle den ned, bulker, eller hardere metall.
Chemical Bath
p Hvis bilen din er en komplett renovering og legemet som skal males er separat fra andre komponenter i bildeler, prøve kjemisk stripping. Dypping er en effektiv metode. Rammen av bilen er dyppet inn i et kjemisk bad, under vann i flere timer til malingen og dens selve påføringen er myk, da malingen er fjernet med vann. Rust fjernes også i denne prosessen. En ulempe med denne prosessen er noen ganger alle kjemikalier ikke er fjernet fullstendig fra bilens karosseri. Dette kan føre til en ny maling jobb å mislykkes.
Hånd Stripping

For å gjøre en malingsfjerning jobb hjemme, velger hånd stripping. Hånd stripping benytter kjemikalier for å fjerne malingen av bilen som i kjemisk bad alternativet. Kjemisk maling remover kan kjøpes på automotive butikker i liter eller gallons. Denne væsken brukes på kroppen av bilen ved hjelp av en børste og venstre for en tid som er angitt på boksen. Dette myker maling og selve påføringen, som deretter kan skrapes av med en sparkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121128.html

Previous:
Next:

auto Detailing