Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter bilens Paint Finish

Solen vil ta en toll på maling av eldre biler som har blitt parkert utenfor hver dag. Malingen kan se kjedelig og falmet, selv om fargen ikke flasser og har ikke blitt kjemisk skadet. Forurensninger og oksidasjon samle på bilens lakk og bygge opp til sky klarlakk og skape kjedelig farge. Fjerne disse på en måte som ikke skader lakken under er hvordan du skal gjenopprette bilens lakk slik at det skinner igjen. Du trenger:
Car såpe
Myk svamp
Vann
Chamois
Clay bar
Clay smøremiddel spray
Dual-action buffer
Flytende sammensatte
Buffing pad
Polering pad
Bil polsk
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i skyggen og la overflaten kult. Vask bilen din med bilen såpe og en myk svamp til å rengjøre overflaten av løs skitt og rusk. Skyll bilen og gå over den med et pusseskinn for å tørke den. La bilen sitte til den er helt tørr.
2

Elt leire bar for et minutt før det er fleksibelt. Spray leire smøremiddel på en liten del av bilen og gni leire frem og tilbake over den smøres området. Som leire plukker opp forurensninger i maling, brett leire over til sette en ren side mot maling. Gjenta dette til hele malte overflaten har blitt gnidd med leire bar.
3

Plasser en poleringsrondell på en dual-action buffer. Hell en kvart stor mengde væske rubbing compound på puten og buff bilens malt overflate. Arbeidet til bufferen i små sirkulære bevegelser på overflaten for å arbeide forbindelsen over malingen. Gå fra fronten av bilen til baksiden, og legger mer sammensatte behov.
4

Sett poleringsrondell med en polering pad. Hell en krone-størrelse mengde bil polish på puten. Arbeid polish over malingen bruke de samme teknikkene som du brukte med rubbing compound. Legg mer polsk som det renner ut og pad blir tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121094.html

Previous:
Next:

auto Detailing