Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk plast Chrome på en motorsykkel

Plastic krom er funnet på motorsykler samt biler. Selv om det ser ut som krom og viser samme dyp, reflekterende utseende, er plast krom ikke, faktisk, forkromming, og er langt mindre holdbare. Som sådan, kan plast krom ikke poleres med normal krom polish, som er for slipemiddel og vil ripe og ødelegge overflaten av plast krom. I stedet må plast krom å bli vasket og deretter vokset med bilvoks. Du trenger
Cleaner (Simple Grønn eller oppvaskmiddel)
myk børste
Clean, lofri håndklær
Automotive voks
Vis mer Instruksjoner

1.

Rengjør plast krom med et mildt rengjøringsmiddel, for eksempel enkle grønne som har blitt utvannet en del renere til 10 deler vann. Du kan også bruke oppvaskmiddel. Spray rengjøringsmiddelet eller oppvaskmiddel sjenerøst på plast eller dyppe en klut i støvsugeren, og skrubbe de delene som skal poleres.
2

Bruk en myk børste til å rense kriker og sprekker. Tørk av plast med en ren, tørr, lofri klut.
3

Påfør en god kvalitet, ikke-slipende bilvoks til krom plast med et rent, tørt håndkle. En lofri micro-fiber håndkle kan også brukes som ikke vil etterlate noen lo. Påføre voks på overflaten av plasten krom og poleres deretter det ut i sirkulære bevegelser inntil krom er polert. En høy kvalitet voks som mors er trygg på forkrommet plast. (Se Resources)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121341.html

Previous:
Next:

auto Detailing