Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan fikse riper i Chrome Støtfangere

Chrome støtfangere har blitt brukt på biler og lastebiler i mange år og er spesielt utbredt på klassisk og vintage biler. På grunn av deres sårbare plassering på ekstremiteter av et kjøretøy, kan de bli skadet lett fra steiner og rusk kastet opp fra veien. Ofte, krom støtfangere utvikle små riper. Disse kan fjernes med litt innsats og rett forsyninger. Du trenger:
Mild rensemiddel og vann
Chrome polish
Micro-fiber håndklær
Stålull (finkornet)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Vask støtfanger med et mildt rengjøringsmiddel som oppvaskmiddel. Skyll av støtfangeren med en slange og tørk den grundig med en ren, tørr, lofri klut.
2

Polsk støtfangeren med en høy kvalitet krom polish som den typen som mødre gjør ( se Ressurser). Påfør en liten mengde av polish til en mikro-fiber håndkle og tørk den på krom. Arbeid polsk inn i bunnen av og poleres deretter polsk ut.
3

Finish fjerne scratch med den beste karakteren av stålull. Fukt støtfanger med vann for å unngå dulling overflaten under bruk av stålull. Påfør en liten mengde av polsk til stålull og deretter jobbe det inn i riper, forsiktig rasping som du går. Sørg for å holde overflaten fuktig å unngå å legge flere riper på krom.
4

Skyll støtfanger av grundig med vann og tørk den med en ren, tørr, mikro-fiber håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121320.html

Previous:
Next:

auto Detailing