Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY: Convertible Top Dye

Hvis du eier en kabriolet og tilbringer mye tid med toppen i øvre posisjon, hvor det er gjenstand for sterkt sollys, regn og andre elementer, er det sannsynligvis ser litt falmet. Installere en ny topp er alltid et alternativ, men hvis den eksisterende toppen ikke er revet, og er strukturelt lyd, og deretter kjøpe en ny en kan bare være en sløsing med penger. Farging en topp er et alternativ som mange konvertible bil eiere har tatt nytte av. Årsakene til farging en topp
p Det er et par grunner til at man kanskje vurdere farging en kalesje. Den vanligste årsaken er at materialet at toppen er laget av har bleknet eller bli skitne fra år for å bli utsatt for elementene. En falmet konvertible toppen kan overdøve sterkt fra bilens utseende. Farging toppen straks gjør det.

Den andre grunnen til farging en topp er å endre utseendet på bilen din. Anta at du eier en vintage sportsbil med en fin brunfarge toppen, men du ikke liker fargen og tror det ville se bedre ut i svart eller en mørkere brun. Du kan farge toppen en annen farge, og i prosessen, drastisk forandre utseendet på bilen. Bare husk at du ikke kan farge en mørkere farge til en lysere farge, men det er relativt lett å farge en lysere farget topp til en mørkere farge.
Typer Dye
p Det er flere selskaper som tilbyr fargestoff for konvertible topper. Ett av kriteriene for å avgjøre hvilken type fargestoff å bruke er hva ditt materiale toppen er laget av. De fleste topper er laget av enten vinyl eller duk, med vinyl å være mer vanlig og billig. Begge disse typer topper kan være farget med riktig tilnærming og materialer. Hvis du har en vinyl toppen, og deretter prøve Black-Top fargestoff fra Alltid svart (se Resources) For stoff topper, bruke et stoff fargestoff som den typen som Rit gjør (se Resources).

hvordan å farge en Topp

Det første trinnet i farging konvertible toppen er å rengjøre den grundig. Bruk en mild såpe og vann. Sug toppen med vann og deretter skrubbe toppen med en børste med myk bust som er blitt dyppet i vann og såpe, rengjøring av hele overflaten til det øverste så grundig som mulig. Når toppen er renset, la det tørke over natten eller i sollys.

Påfør toppen fargestoff med en pensel, som starter i midten og børsting det på jevnt og i én retning på hele overflaten av toppen. Du må kanskje bruke tre eller fire strøk for å få fullstendig og grundig dekning. Når du farge toppen, sørg for at du maskere ut noen av områdene i nærheten bilen for å unngå å få farge på dem, og bruke gamle klær som du ikke tankene å få farge på. Pass på at du lar toppen i øvre posisjon for et par dager etter at du farge det for å sikre at de fargestoff kurer og fullt soaks inn i toppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121306.html

Previous:
Next:

auto Detailing