Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik beskytter bilens lakk

The lakken på en bil kropp er området mest berørt av elementene og generell slitasje . Beskytte overflatebehandlingen på billakk er et viktig skritt i å holde bilen ser stor og varig lang tid. Bruk disse trinnene for å lære mer om hvordan du kan beskytte finish på bilens lakk og hvor du får de beste produktene for jobben . Instruksjoner
en

Hold det rent . En av de beste tingene du kan gjøre for å beskytte bilens lakk er å holde det vasket . Vind , skitt , regn og sand er alle farlige for lakken . Ved å holde det rent og vaske den ofte du holde grus ut av malingen.
2

Wax bilen en gang i måneden . De beste voksene å bruke er mors eller McGuire -tallet. De er både i toppen av industrien . Bruk en voks pad og en mikrofiberklut for å fjerne voksen . Aldri voks i direkte sollys , da dette vil føre til at voks for å bake .
3

Ha en maling tetningsmasse påføres . Dette tilbys ved de fleste bilforretninger , auto detaljering eller kollisjon butikker. Selv om kostnadene kan bli høye , er det vel verdt investeringen . Du blir nødt til å ta kontakt med en lokal butikk for et pristilbud som hvert kjøretøy har ulike behov .
4

Hold det dekket . Hvis du er i stand til å holde bilen i garasjen , carport eller under en bil dekke , gjør det, spesielt hvis du bor nær sjøen , ørkenen eller områder med høy luftfuktighet . Disse klima fornedre billakk raskere enn noe annet sted .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120869.html

Previous:
Next:

auto Detailing