Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri Vinyl bil interiør

Rengjøring av vinyl deler av bilens interiør kan virke som en skremmende oppgave. Disse områdene tiltrekker skitt fra normal bruk, kropp oljer og utenlandske goo fra barnestørrelse hender. Upassende rensemidler sjelden forlate dashbord, dører og hanskerom ser ut som ny. Enda verre, noen rensemidler forlate en samlet laber utseende eller forårsake sprekker, ødelegge vinyl. Heldigvis, kan vinyl bli gjenopprettet med litt arbeid og kan være beskyttet fra fremtidige flekker i prosessen. Du trenger
Glass renere (valgfritt)
Aviser
Maskeringstape
Mikrofiber kluter
Lofri kluter
Vinyl rengjøringsmiddel
Cotton vattpinner
Vinyl protectant
Spray flasker
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør glassflater av bilen først. Glass renere over-spray vil tørke ut vinyl overflater og forårsake sprekker på grunn av additiver alkohol og ammoniakk. Beskytt bilbransjen glass fra over-spray på vinyl rengjøringsmiddel. Mange vinyl rensemidler inneholder en petroleum tilsetningsstoff som etterlater en oljefilm på glass. Aviser tapet på plass vil beskytte glasset og forhindre en vedlikeholdende, dette-da-at syklusen.
2

Dust off vinyl overflater med en dusting klut eller fuktig, lofri bomullsklut. Fjerning av støv forhindrer den fra å bli skjøvet inn i den i porene under rengjøringstrinnet. Sett til side støvtørking klut for en grundig rengjøring før gjenbruk.
3

Spot behandle tunge flekker og uidentifiserbare møkk med full styrke vinyl rengjøringsmiddel. Bland rengjøringsmiddel med vann i en sprayflaske, ved hjelp av produsentens instruksjoner. Spray på vinyl overflater og tørk kraftig med en mikrofiberklut. Bruk en tannbørste eller bomullspinner for sprekker og hulrom.
4

Skyll vinyl med en sprayflaske med vann og en lofri klut. Følg opp med en andre lofri klut til å tørke overflaten. Målet ditt er å fjerne all skitt før du påfører en beskyttende barriere. Hopper over dette trinnet kan forlate overflaten med en skummel eller melkeaktig utseende.
5

Hell protectant på en mikrofiberklut og buff den på vinyl. Unngå spray-on-produkter, eller helle produktet direkte på vinyl, da dette vil gi en ujevn overflate. La produktet satt i for ønsket tidsrom. Tørk av eventuelle rester med ren microfiber kluter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121029.html

Previous:
Next:

auto Detailing