Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri en Black Vehicle

Vedlikehold på den opprinnelige sluttdatoen for en svart bil kan virke som en oppoverbakke kamp. Tross alt, svart maling ikke skjule noe: fingeravtrykk, skitt, virvel merker og riper inkludert. Vasking, polering og voksing - helgen bestrebelser av bilentusiaster - kan bidra til mange av overflaten urenheter. Kunsten å holde et utstillingslokale ferdig etter vask en svart maling jobb er å sørge for at den uunngåelige er slått til usynlig. Du trenger
Wash mitt
To bøtter
Bil shampoo
mikrofiberklut
Clay bar
Detaljering spray
Vis flere instruksjoner
1

Parker bilen i skyggen og la den kjøle seg ned. Vann fordampe for fort, eller enda verre, vil såpe fordampende føre til flekker på en svart finish.
2

Skyll bilen ved hjelp av en vifte sprøyta. En fin tåke løsner skitt på overflaten og hindrer den fra å bli presset sammen som en slipende pad under en vask mitt. Motstå fristelsen til å bruke en høytrykksvasker, tror milde regn i stedet for Niagara Falls
3

Fyll to bøtter med vann.. Legg bil sjampo til en skovl og la rent vann i det annet. Dypp en ny vask mitt i såpevann og begynner å vaske bilen. Starte fra topp til bunn og vaske små seksjoner av gangen. Dypp mitt inn i rent vann for å skylle av skitt og tilbake i såpevann for neste avsnitt. Slutte å vaske på midten av dørene. Vask og skyll mitt metoden hindrer deg fra å gjennomføre skitt fra én del av bilen til den neste.
4

Skyll bilen. Kast ut den gamle vann og fylle bøttene. Den nedre halvdelen av bilen vil være skitnere enn toppen og vannet brukt så langt er forurenset. Skyll vaske mitt eller starte med en ny en for å fullføre vaske jobb.
5

Skyll bilen helt med kaldt vann. Den generelle tommelfingerregel er å skylle til du tror du er ferdig, skyll bilen igjen. Tørk bilen med et sett med nye microfiber kluter.
6

Kjør en leire bar over hele overflaten av bilen. En leire bar arbeider for å fjerne eventuell skitt igjen. Dette er et viktig skritt før etterbehandling bilen. Når detaljering en svart bil, bør målet ditt er å hindre skyve skitt rundt.
7

Spray en detaljering spray direkte på bilen og buff den i et åttetall mønster med en mikrofiberklut. Du er ferdig når du ikke kan se spray lenger. Detaljering sprayer inneholder flytende voks og er enklere å bruke enn polerer som trenger å bli brutt ned. Detaljering spray inneholder filler å reparere små riper i voks pels som er synlige på svart maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121008.html

Previous:
Next:

auto Detailing