Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan male en bil Header

Som overskrifter alder, kan de begynne å se falmet og snusket fra å være i den varme, fet motorrommet. I en dag eller så, skjønt, kan du gjenopprette overskrifter å se ut som ny ved å male dem med høy temperatur header maling. Den er konstruert for å tåle varmen som genereres av motorrommet. Du trenger:
Degreaser
malingsfjerner
Rags
Stålbørste
Mineral ånder
220-grit til 600-sandpapir
VHT høy temperatur spray primer (eller lignende )
VHT høy temperatur spraymaling (eller lignende)
Gummi hansker
respirator
Vis flere instruksjoner
en

Fjern overskriftene fra bilen. Det vil være et antall bolter som fester spissen til flensene motorens hode. Overskrifter kan også festes til nedløpsrøret eller en annen del av eksos. Rådfør deg med bilens shop manual for detaljerte instruksjoner.
2

Rengjør overskrifter med avfettingsmiddel å fjerne skitt, smuss og olje. Tørk overskriftene grundig.
3 p Hvis overskriftene har gamle maling på dem, bruke malingsfjerner for å fjerne det. Påfør stripper og vente på maling til å boble, og deretter skrubbe eller tørk av den gamle malingen. Bruk hansker og respirator.
4

Fjern rust på overskriftene med rust remover og en stålbørste.
5

Sand ned overskriftene med 400-sandpapir. Begynn med en grovere grus hvis hoder har noen ujevnheter som må jevnes ut.
6

Rengjør overskrifter med white spirit og en ren, lofri fille. Sørg for at overskrifter er veldig rent, fordi dette vil fremme malingsvedheft.
7

Spray en liten skur av høy temperatur header primer som VHT 1500 på overskriftene. La primeren tørke i et minutt eller så, og deretter spraye på 03:57 boblejakke, slik at primeren tørke mellom hvert strøk. Hvis du ønsker en glattere finish, våt sand primeren mellom hvert strøk med 220-sandpapir.
8

Dust overskrifter med en høy temperatur spraymaling som en fra VHT. La malingen tørke og spray på 3:57 tunge strøk. Våt sand i mellom med 220-korning, 400-korning og med så høyt som 600-grit for en svært jevn finish.
9

La hodene å kurere over natten. Hvis mulig, la dem sitte i direkte sollys for en ettermiddag.
10

Sett overskriftene i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121165.html

Previous:
Next:

auto Detailing