Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan slå Dull Paint Into Shiny Paint

Hvordan slå kjedelig maling i skinnende lakk. Dette er mer avansert da den vanlige poleringsmaskin ferdighetsnivå, med en høy hastighet buffer krever øvelse, og dette er en rask guide til å komme i gang. Du trenger
High Speed ​​Buffer
Ull Pad
Medium Cut Foam Pad
Syntetisk Compound
Polsk
Carnauba Wax
Vis mer Instruksjoner

1.

Først, mens bilen er i skyggen, vaske utsiden av bilen godt (bruk bilvask såpe bare ingen parabolen degergent). Tørr kjøretøy med en myk ren klut eller et pusseskinn. .
2

Place et håndkle over frontruten og plast brikker på kjøretøyet eller enda bedre, kan tape papiret alt som maler ikke (overs be fra bufferen være svært vanskelig å få av spesielt hvis du ikke får den av med en gang!
3

nå, klem på flasken og tegne en strek over malingen med sammensatte ca 6 "over panseret (som å sette sennep på en hot dog). Har Ull Pad allerede på buffer, sette buffer mellom 800-1200 rpm, og før du trykker på knappen sted puten på begynnelsen av linjen du har tegnet, og jobb deg mot slutten av det . HOLD YOUR PAD FLAT i flate overflater og bare vinkle puten når du er på buede områder. Du må bruke en variabel hastighet buffer og starte sakte slik at du ikke slynge det sammensatte over hele bilen.

4

Sørg for å holde buffer med hånden akkurat stramt nok til å holde buffer på plass, (ikke nødvendig å presse buffer ned hardt på lakken, gjør buffer meste av arbeidet). Når du får ønskede resultater i å gjenta det sammensatte prosedyren i ett område, gjenta hele hele bilen. På dette punktet har du sannsynligvis har noen swirls som du trenger å polere ut.
5

Fjern Ull Pad og bruker medium cut pad og gjenta prosessen du brukte under compounding, men denne gangen med polsk (du kan også bruke virvel remover). Begynn med en tynn linje ca 6 "og jobbe det inn i malingen, går sakte (ikke nødvendig å jag) kan du øke buffer hastigheten til ca 1800-2400 *** hvis komfortabel med høyere hastighet **** (husk å brenne lakken er når du varmer opp maling ved hjelp av høyere hastighet og mangel på kontroll. bør du begynne å se noen fantastiske resultater med den polske Prøv Meguiar Deep Crystal Sytem polsk!
6

Tørk all overflødig sammensatte og poler med en mikro-fiber (våt det, det hjelper), og deretter bruke din favoritt voks og fjerne etter at det er tørt, med en ren micro fiber. Du kan til og med ende opp med et lag med sluttkontroll eller leire glidemiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121002.html

Previous:
Next:

auto Detailing