Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner rust fra en motorsykkel Chain

I de fleste tilfeller er en rusten motorsykkelkjede ikke et sikkerhetsproblem. Med mindre kjeden er rustet hele veien gjennom, er sykkelen din ikke kommer til å slutte å kjøre eller faller fra hverandre. Men eksister rust fra den generelle skjønnhet og eleganse av sykkelen. Mens du kan fjerne kjeden fra sykkelen for å rense det, er det ikke nødvendig å fjerne rust. Du trenger:
Blocks
WD-40
Beskyttelsesbriller
kjedesmurningen
Fingerneglen pensel
Rags
Vis flere instruksjoner
1

Sett blokker i henhold sykkelen din slik at bakdekket er hevet opp fra bakken. Dette gjør at du kan spinne bakhjulet og enkelt flytte kjedet på plass for rengjøring.
2

Cover så mange utsatte deler av sykkelen som mulig med store kluter eller butikk filler. Som du skrubbe kjeden, renere og rusk vil sprute.
3

Spray begge sider av kjeden med WD-40. La den suge inn i kjeden i fem minutter.
4

Ta på vernebriller. Spray WD-40 på en negl Rengjøringsbørsten og kraft børste begge sider av kjettingen. Arbeid i små seksjoner, får kjeden så ren som mulig. Spinne bakhjulet på sykkelen for å bevege kjedet under rensingen.
5

Tørk kjedet av og inspisere for eventuelle gjenværende rust. Hellakkering noen rustne flekker med WD-40 og la det trekke inn i 5 minutter. Spray neglen rengjøringsbørste med WD-40 og skrubb eventuelle vanskelige flekker før de er rene. Tørk så mye WD-40 av kjeden som mulig med en ren klut.
6

Spray din kjede med MC-kjeden smøremiddel. Vær spesielt oppmerksom på O-ring på hver kobling forbindelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120977.html

Previous:
Next:

auto Detailing