Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan spraymaling Bildeler

Selv om det er best å gå til en butikk for en intrikat tilpasset maling jobb, maling enkelte bildeler en solid farge kan gjøres hjemme med noen grunnleggende forberedelser og enkle maleteknikker. Maleri bildeler er en fin måte å gjøre bilen skiller seg ut eller å bare dekke opp riper og rust med et nytt strøk med maling. Mens kostbart utstyr som en profesjonell maling pistol er nødvendig for store jobber, kan enkelte deler vanligvis får et profesjonelt utseende med enkle spraybokser. Du trenger
malerens tape
Aviser eller en dropcloth
300 sandpapir
to eller flere rene, tørre filler
Primer
Paintbrush
900 sandpapir
spraymaling
Klarlakk spray
2000 sandpapir
En mikrofiberklut
Multipurpose polsk
Vis flere instruksjoner
en

fjerne de du har tenkt å male og plassere den på aviser eller en dråpe klut for ikke å få maling på noe i nærheten. Hvis delen ikke er lett å fjerne, bruk malerens tape og avis å fullt ut dekke alle nærliggende deler. Sørg for at de tapede hjørner er helt forseglet for å unngå drypping på andre bildeler.
2

Sand overflaten med 300 sandpapir for å hindre at primer sklir av den ellers glatt overflate.


3

Tørk den ferske pusset en del med en ren, tørr klut for å fjerne støv eller skitt. ​​
4

Påfør et strøk med primer bruke en vanlig børste. La primeren tørke, ta kontakt beholderen for tørking ganger
5

Påfør et andre strøk med primer og la tørke
6

Sand overflaten med 900 sandpapir.. og tørk med en frisk klut.
7

Rist spray kan godt, så spray noen gamle aviser eller filler for å få malingen flyter. Den første spray kan noen ganger være goopy, slik at du ikke ønsker å starte på bilen en del selv.
8

Begynn spray maling overflaten. Avhengig av merket sprøyte maling, vil dysen trenger å være på forskjellige avstander fra overflaten. Konsultere sprayboks etikett for veiledning
9

Påfør tynne strøk med riktig tørketid på minst en time i mellom - noen ganger lenger avhengig av maling;. Konsultere kan for de mest nøyaktige tørketid . Tre strøk er vanligvis nok, men legge til flere hvis nødvendig. Flere tynne lag er bedre enn ett eller to tykke strøk.
10

Spray tørket, malt overflate med en klarlakk. Sand overflaten med 900 sandpapir, deretter spray en annen klarlakk. Sand igjen med 900 sandkorn, og sand med 2000 sandpapir. Når overflaten er glatt, tørk av med en tørr mikrofiberklut.
11

Påfør multipurpose polish til overflaten og forsiktig buff mikrofiberklut.
12

Fest nylig malt del til din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120976.html

Previous:
Next:

auto Detailing