Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik installerer bilinteriør

En bil interiør er en av de viktigste aspektene. Over tid, interiør også ta juling og begynner å se verre for slitasje. Installere en komplett bil interiør krever at du mestrer flere trinn, fra å fjerne og sette på dashbordet for å fjerne og installere seter, teppe og styring stund. Likevel, om du gjenoppretter en bil eller rett og slett ønsker å gjøre din daglige turen mer komfortabel, kan installere en ny interiør være en gledelig prosjekt. Du trenger:
Lyddempende
Lim
saks
Blow tørketrommel
Socket sett og skralle
Skrutrekkere (assorterte størrelser og typer)
Vis flere instruksjoner

en

Rengjør gulvbordene med en meisel og renere, fjerne noen gamle limet og lim før du installerer det nye interiøret.
2

Install lyddemermatter på gulvbordene og hvor du ønsker å døyve lyd, som bak dørpanelene og den bakre passasjer området. Spray teppe limet på overflaten og deretter passe støydemping, trimming med saks som du går.
3

Lim ned nye tepper. Hvis du er bilen bruker en multi-brikke teppe kit, lim teppet ned i riktig rekkefølge slik at alle bitene overlapper riktig. Bruke en hårføner for å varme teppet og strekke den over konturer og vanskelige å nå områder. Ett stykke tepper er vanligvis bare limt på plass.
4

Installer dashbordet og målere hvis de ble fjernet. På de fleste biler, er skruene ikke til dashbordet på innsiden av dashbordet. Målere ofte er installert med dashbordet og kan monteres med dash ut av bilen. Når streken er installert, koble opp noen ledninger som går til målerne.
5

Installer dørpanelene og eventuelle sidepaneler. Dørpaneler vanligvis installere med klipp. Line opp klipp med hullene i døren og trykk deretter panelet bestemt mot døren til klemmene pop i.
6

Installer dørhåndtaket og vindushevere. Hvis bilen har elektrisk vinduer, plug bryterne i. Mange biler noen med en plast panel bak døren panel for å blokkere fuktighet, så ikke glem det.
7

Monter midtkonsollen og shift støvel. Etter dashbordet er installert, bolt i midtkonsollen hvis kjøretøyet kom utstyrt med en. Disse er vanligvis installert med en rekke skjulte skruer og bolter som er installert med en skrutrekker eller en stikkontakt.
8

Skyv rattet på rattstammen og trekk til større senter mutter som beholder det. På eldre biler installere hornknappen som skjuler bolten. Nye biler har som regel en airbag utstyrt hjul med en runde plast dekselet. Installer girkule. Dette vil enten træ på, bare skyver på (trykk godt ned til den sitter) eller vil bli installert med et lite sett skrue eller et antall skruer på undersiden av den. Bruk en skrutrekker hvis det er satt skruer.
9

Installer seter og setebelter. Hvis setene er elektrisk, må du kanskje å plugge seletøy inn før bolting setene i gulvet. De fleste seter er boltet inn med fire bolter, to på forsiden av setet og to på baksiden. Bruk en socket og skralle å installere setene. Sikkerhetsbelter er vanligvis installert på samme måte, med et par forskjellige festehull.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121326.html

Previous:
Next:

auto Detailing