Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Hus Paint fra kroppen av bilen min

Når du skal male huset ditt, og du søler maling på bilen din, kan det være en frustrerende opplevelse å fjerne det. Den korrekte måten å fjerne malingen er å bruke bilpolish cutting krem ​​og en detaljering leire bar. Dette er spesielle detaljering produkter som er tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Du bør prøve å fjerne malingen så raskt som du kan når du merker det på bilen din. Du trenger:
Detailing leire
Orbital buffer
Polsk cutting krem ​​
Såpe og vann
Sponge
lofri klut
Vis flere instruksjoner

en

Påfør en liten mengde kutte krem ​​til buffer og arbeide kremen inn i området med huset maling. Den polske bør fjerne det meste av malingen på overflaten av klarlakk.
2

Vask området rent med såpe og vann og tørk den med en ren, lofri klut.

3

Spray området du arbeider videre med detaljering leire smøremiddel og gni detaljering leire inn i klarlakk hvis det er noen gjenværende huset maling. Den detaljering leire bar er et hardt, leire bar som vil plukke opp noen forurenser som er innebygd i klarlakk. Du vil merke en friksjonsfri overflate når du begynner å gni leire bar. Dette vil endre seg når du fortsetter å jobbe leire bar inn i bilens lakk. Det vil bli vanskeligere å gni baren over maling for et øyeblikk. På dette punktet er det bar å løfte opp den innebygde huset maling danne klarlakk. Fortsett å gni leire bar inn i klarlakk til det ikke er flere hus maling venstre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121231.html

Previous:
Next:

auto Detailing