Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan vet Paint Color av VIN

Hvis du ønsker å vite den opprinnelige malingen fargen på et kjøretøy for å male eller ta opp skrubbsår, en av måtene å finne ut er ved å se opp Vehicle Identification Number, oftere referert til som en VIN. VIN er en 17-sifret nummer som kan fortelle deg praktisk talt all informasjonen om en bil, for eksempel merke, før rapporterte ulykker og fargekode. Forhandleren vil være i stand til å bestemme malingen kode basert på VIN. Du trenger
Vehicle Identification Number
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem VIN på bilen. Den VIN er vanligvis skrudd inn til dashbordet i nærheten av bunnen av frontruten på det indre av kjøretøyet. Skriv ned 17-sifret kode
2

Note hva gjør bilen din er;. Det vil være et sted på bilen din (hvis du ikke vet det). Se etter symboler eller emblemer på stammen av kjøretøyet, for eksempel VW for Volkswagen eller T for Toyota.
3

Ring forhandleren forbundet med merke på bilen din og la dem vite at du vil gjerne bli fortalt fargekoden på bilen din.
4

Les dem din VIN. Hvert nummer eller en gruppe med tall kan fortelle deg en viss del av kjøretøyet. De grupperinger og antall betydninger forskjellig fra lag å gjøre, så det er ingen universell måte å finne ut lakken koden. VIN vil ikke ha nøyaktig fargekode, men forhandleren vil være i stand til å finne ut nøyaktig den fargen basert på VIN.
5

Skaff maling koden fra salg av kjøretøy representant. De kan bare lese deg selve malingen koden. Hvis du ønsker bare å vite fargen på maling, deretter be om farge samt koden. Når du har fått maling koden, så kan du slå opp koden på ulike billakk nettsteder for å kjøpe den riktige touch-up eller body paint.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121232.html

Previous:
Next:

auto Detailing