Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik beskytter Car Vinyl og plast

Alle kan beundre utsiden av bilen, men du vil at det skal se fint på innsiden, så vel. Ta hensyn til detaljene inne i bilen og beskytte vinyl og plast av dashbordet og interiøret. Ta vare på innsiden av bilen din er like viktig som å ta vare på utsiden. Du trenger
Beskytte våtservietter
Beskytte spray
Cotton vattpinner
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Forskning de forskjellige type produkter på markedet for vinyl-og plast. Du ønsker å rense og beskytte interiør og kanskje legge gloss eller skinne. Det er produkter som sier de gjør alt dette. Prøve forskjellige produkter for å se hvilken du liker best.
2

Påfør produktet til vinyl og plast i bilens interiør, bruker en beskyttende tørk. Du kan bruke en enkel myk klut eller en forbehandlet tørk.
3

Detalj dashbordet med en bomullspinne. Påfør en liten mengde av produktet du har valgt til bomullspinne og bruke det i de vanskelig tilgjengelige områder.
4

Fjern overflødig renere med en myk klut. Etter at produktet har tørket, kan det etterlate overflødig. Pass på å tørke det av med en myk klut og buff.
5

Bruk renere på regelmessig basis for å holde vinyl og plast rene og i god stand. Når du oppdager støv og skitt, eller plast og vinyl begynner å se kjedelig, er det på tide å bruke på nytt ditt valgte produkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120886.html

Previous:
Next:

auto Detailing