Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri Black Chrome på Min PT Cruiser

Black krom er stadig mer populært. Det ligner på vanlig krom, men, som navnet tilsier, har sort krom en mørk, røykfylt utseende som kommer fra sin unike platekledning prosess. Det er noen ettermarkedet sort krom ekstrautstyr til Chrysler PT Cruiser. Sort krom er ikke mye vanskeligere å rengjøre enn konvensjonelle forkrommede deler, men det er noen tips som kan gjøre prosessen enklere og mer effektiv. Du trenger
Vann og slange
Mild renere (Simple Grønn)
detaljering håndklær (lofri)
myk børste
Chrome polish (ikke slipende)
Bomullspinner
Wax som er trygt for klare strøk
Vis flere instruksjoner
en

Skyll svart krom deler på din PT Cruiser som du kommer til å være rengjøring med en slange å løsne skitt eller rusk som kan ripe opp finish. Det anbefales også at hele bilen vaskes før polering noen krom deler.
2

Vask kromdeler med et mildt rengjøringsmiddel og en ren, frotté detaljering håndkle. Et godt eksempel på en mild renere er enkle grønne som har blitt fortynnet med ti deler vann til én del renere. Spray rengjøringsmiddelet på de sorte krom deler og deretter tørke den forsiktig av med en detaljering håndkle. Hvis du er rengjøring hjul, deretter bruke en veldig myk børste til å skrubbe mellom hjulenes eiker og fordypninger.
3

polsk ut noen fine riper med en høy kvalitet krom polish som mødre, som er sikker på sort krom. Påfør en liten mengde til en ren detaljering fille og deretter forsiktig buff krom til rene. Bruk en bomullspinne på vanskelige å nå områder.
4

Wax de svarte kromdeler på din PT Cruiser med en høy kvalitet voks som er trygt for klarlakk. Påfør voks med en ren, frotté håndkle, og deretter buff det ut til all voks rester er borte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121310.html

Previous:
Next:

auto Detailing