Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Bil Detailing Tips

Detaljering bilen ikke bare gjør det rent og hyggelig å sitte i, men det kan gjøre det vare lenger. Ved rengjøring av interiør og eksteriør på bilen din, er du fjerne smuss og andre forurensninger som kan skade eller forringe overflaten. Detaljering tips kan hjelpe deg å gjøre en mer grundig jobb i en kortere tidsperiode. Nødvendig verktøy

Spesielle verktøy og rekvisita kan brukes til å rengjøre bilen raskere og mer effektivt. Fra og med interiør rengjøring forsyninger, trenger du en sterk støvsuger eller butikk vakuum med flere vedlegg. Du trenger et vedlegg med en børste på enden og en lang tynn vedlegg å komme inn i vanskelig tilgjengelige områder. Du vil også trenge teppe renere, en stiv børste, møbeltrekk renere, ren svamp, flere microfiber kluter, Flytende Glass Leather Protectant, glass renere og papirhåndklær.

For utsiden trenger du en bøtte, vannslange, stor myk svamp, stritter bilvask såpe (ikke bruk oppvaskmiddel), syntetisk pusseskinn, karnaubavoks, bomull klut, dekk shine, hjulet renere, stiv børste, krom polish og flere microfiber kluter. Selvfølgelig trenger alle disse materialene ikke må brukes når detaljering bilen, men å få bilen ser ut som ny igjen, jo flere detaljer du dekker, jo mer bilen vil skinne.

Interiør

Begynn rengjort innvendig ved å fjerne alle elementer fra bilen. Fjern eventuelle papirer, endre, klær eller andre gjenstander som kan være i veien. Fjern gulvmatter og plassere dem på bakken ved siden av bilen. Støvsug gulvet, seter, taktrekk og begge sider av gulvmatter. Bruk teppe renere sparsomt på teppet for å rense eventuelle flekker. Bruk en stiv børste til å skrubbe flekker og gjenta om nødvendig. Spray møbeltrekk renere på klut seter og bruke en ren svamp til å skrubbe setene. Bytt ut gulvmatter i bilen når teppet tørker.

Tørk av dashbordet, måle rammen, kontroller og midtkonsoll med en mikrofiberklut. Fukt kluten med vann og tørk de områdene hvis de er dekket av støv eller har noen svært skitne områder. Du kan gjøre det samme med skinn eller vinyl seter. Bruk en ren, tørr mikrofiberklut og flytende glass Leather protectant å tørke av dash, midtkonsoll, dørpaneler, seter og eventuelle andre områder laget av skinn eller vinyl. Ikke få dette produktet på klar plast, som måleren cover, fordi det vil føre til at plast for å bli grumsete.
Utvendig

Før du vasker utsiden av bilen, parkere den på en skyggefull plass. Sollys vil tørke vann eller såpe på bilen din, forårsaker vann flekker som er vanskelig å fjerne. Skyll bilen med en vannslange før vask. Spray hjulene med hjulet renere å la dem suge mens du vasker bilen. Legg bilvask såpe og vann sammen i en bøtte. Ikke bruk oppvaskmiddel, fordi den tørker den klare strøk av bilen, noe som fører til blasse og sprakk områder av maling. Bruk svamp for å vaske bilen topp til bunn, skylling av svampen og endring av vann etter behov. Bruk en stiv børste til å skrubbe hjul og dekk, fjerne all brems støv bygge opp og skitt. Skyll hele bilen fra topp til bunn og rewash eventuelle områder som var savnet.

Tørk bilen umiddelbart med et syntetisk pusseskinn. Påfør dekk glans til dekkene for en glossy finish. Bruk krom polish på noen kromlister som emblemer, den grill, dørhåndtak eller andre trim stykker. Til slutt bruker du en fuktig klut til å påføre et tynt lag med karnaubavoks til bilen. Ikke la voks for å sitte på bilen i mer enn fem minutter. Buff tørket wax off med en bomullsklut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121084.html

Previous:
Next:

auto Detailing