Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Clear Alloy Wheel Renovering

Over tid kan en legering hjul klare finish begynner å flasse, chip og gult, noe som resulterer i en lite attraktiv utseende. Lettmetallfelger er en viktig del av bilens ytelse og verdi og bør holdes i god form. Hvis klarlakk på hjulene har sett bedre dager, lakkering dem kan gjøres på en helg. Klargjøre Wheels

Før klart belegg dine lettmetallfelger, bør de fjernes fra kjøretøyet. Løsne mutrene som fester hjulene til bilen. Bruk et gulv jack å heve bilen og plassere den på bukker. Fjerne hjulene, så har dekkene fjernet av et dekk butikk. Spray hjulene ut på baksiden og forsiden med en høytrykksspyler eller en slange for å fjerne skitt eller rusk. Vask hjulene med såpe og vann. Tørke dem med en ren, tørr fille.
Stripping Old Clear Coat

Påfør maling stripper til klarlakk for å fjerne det. Stripper leveres i enten en spray-form eller på en gelé skjema som er påført med en pensel. Bruk gummihansker og riktig lunge beskyttelse når du bruker malingsfjerner. La stripper for å suge inn før klarlakk er bobler (vanligvis 10 til 15 minutter) og deretter tørke det av med en fille. Du kan bruke fin stålull for områder som er vanskeligere å tørke av.
Bruk Clear Coat

Nå kan du prep og spray hjulene med frisk klarlakk. Sand hjulene med 200-grit vått sandpapir. Kontroller at papiret og hjulene er stadig dynket med vann for å unngå riper i overflaten. Fortsett til våt sand fullføringen av hjul med 400-korning og deretter 600-grit vått sandpapir. Skyll hjulene med slangen og tørk dem med et rent håndkle. Rengjør felger med white spirit og en ren, tørr frotté håndkle. Dette er et viktig skritt. Jo renere en overflate er, desto bedre blir klarlakk holder seg.

Påfør 02:58 strøk med klar spray maling, slik at de strøk tørke i 30 minutter eller så mellom lagene. POR-15 gjør en veldig god klarlakk for bilindustrien kalt Glisten PC (se Resources) som brukes med enten en touch-up pistol eller en fylles sprayboks. Du kan også bruke en mer rimelig klarlakk som den typen som Krylon gjør.

La hjulene til å tørke over natten eller enda lenger. Da har dekkene satt tilbake på hjulene og sette hjulene tilbake på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121345.html

Previous:
Next:

auto Detailing