Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Auto Støping

Det er alle slags lister på biler og lastebiler har gjort de siste 10 årene, og de fleste av dem er utformet for å beskytte bilen. Noen biler har listverk langs dørene for å hindre døren dytting, har andre dem over støtfangeren for å beskytte i lavhastighetskollisjoner. Ikke alle liker synet av listverk, men heldigvis er det enkelt å ta dem av. Du trenger
hårføner eller varmepistol
Plast sparkel
Air kompressor med luftledning
Pneumatisk crud flytting verktøyet med viskelær hjulet
Automotive detaljering spray
Mikrofiber håndkle

Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et sted med mye sol. Dette vil bidra til å løsne opp listverk og gjøre det enklere å fjerne dem. Slå på hårføner og varme opp enden av molding, flytte hårføner ofte.
2

Skyv plast sparkel mellom støping og døren, og bruke den til å vippe støping bort fra døren. Deretter grep støping og trekke den av.
3

Installer viskelær hjulet i crud fjerning verktøy og koble den til luftkompressor og linje. Kjør crud flytting verktøyet langs tape rester igjen av støping. Sørg for ikke å holde det på ett sted for lenge, som du kan brenne lakken.
4

Spray bil detaljering spray på panelet og tørk den ren med microfiber håndkle. Snu håndkle ofte, så det er alltid en ren overflate på lakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121346.html

Previous:
Next:

auto Detailing