Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter Oxidized Car Paint

Bil maling vil oksidere hvis du ikke voks det regelmessig. Oksydasjonen skjer som et resultat av solen å skade en klarlakk av malingen. Når malingen har forverret seg betydelig, vil du ikke være i stand til å bringe maling "tilbake til livet", og du må male bilen. Heldigvis, hvis du tar det raskt nok, kan du gjenopprette oksidert billakk. Du trenger
Cutting krem ​​
Bil polish
poleringsmaskin
Buffer pads
lofri klut
Vis flere instruksjoner
1

Bruk rikelig av skjærende krem ​​til overflaten av malingen. Cutting krem ​​vil skjære i klarlakk og jevner ut overflaten. Det vil faktisk kjedelig maling jobb, men dette er OK. Du må gjøre dette først for å fjerne oksidering og gjenopprette maling.
2

Arbeid poleringsmaskin over klippekanten krem. Snu buffer på sitt laveste innstilling og gradvis øke hastigheten. Når cutting kremen har fjernet oksidering og jevnet ut maling, vil lakken ser ganske kjedelig. På dette punktet, kan du stoppe rasping malingen.
3

Tørk bilen male med en ren, lofri klut.
4

Påfør en liberal mengde bil polish i lakken.
5

Sett poleringsrondell med en ren pad, og deretter arbeide på polsk i malingen med buffer. Starter på en lav hastighet, gradvis øke hastigheten til malingen utvikler en dyp "våt" utseende. På dette punktet har malingen blitt fullstendig restaurert.
6

Tørk bilen ned igjen med en annen ren, lofri klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121193.html

Previous:
Next:

auto Detailing