Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hva du skal bruke for å rengjøre Corvette Felger

Corvettes alltid få andre ser ut når felgene på dekkene er rene og glitrende. Det er vel verdt den ekstra oppmerksomhet på detaljer når du nyter ser av beundring fra de forbipasserende. Noen enkle trinn og produkter fra din lokale auto supply butikken vil snart ha felgene på din Corvette ser ut som hele bilen rullet av utstillingslokalet gulvet. Materialer

Samle følgende elementer før du rengjør Corvette felger. Du trenger en bøtte og en slange, en flaske med avfettingsmiddel og en flaske med spray voks for krom. I tillegg vil du trenger en svamp og to microfiber kluter for tørking felgene. Alle disse elementene er lett tilgjengelig hos din lokale auto supply butikken eller i masse butikker som Walmart eller Target.
Clean

Spray felgene med hageslangen. Fyll bøtte med vann og tilsett avfettingsmiddel per produsentens instruksjoner på flasken. Skrubb felger med en svamp. Hvis du støter på områder som er spesielt vanskelig å rengjøre, hell litt rett avfettingsmiddel på svampen og påfør direkte til felgene. Gjenta denne prosessen etter behov.

Skyll felger med slange for å fjerne eventuelle rester fra avfettingsmiddel.
Tørr og polske

Tørk din Corvette felger med en av dine to microfiber kluter. Spray felgene med krom wa, x og polsk hver av dem med andre mikrofiberklut. Polere til du ikke lenger kan se noen voks eller flekker. Å fjerne voks som kan ha fått på dekkene, er det bare dyppe svampen i kaldt vann, vri den ut og tørke opp overflødig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121108.html

Previous:
Next:

auto Detailing