Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Forberedelse til Auto Maleri

Klargjøre bilen for en maling jobb vil sikre at du får de beste resultatene og en maling jobb som vil vare lenge. Selv etter at du strippe den gamle bilen maling, tar ommaling mye forberedelse samt tid og penger. Det er viktig å vite hvordan du klargjør bilen for å få de beste resultatene. Fjerne Rust

Rust dannes når metallet utsettes for vann eller vanndamp. Før maling en bil, må rust kan fjernes helt, eller det vil komme tilbake, som da vil føre til at malingen boblen. En rust-fri fundament tillater en glatt overflate til malingen job.Rust kan fjernes på flere måter. Hvis rust dekker et lite område, kan du fjerne plasteret av rust og erstatte den ved sveising i patcher. Dersom rusting er mer alvorlig, kan hele panelet må byttes. Områder som ikke er rustet gjennom kan være kjemisk behandlet med flytende rust hemmere, som kommer i flytende eller gel former. Disse hemmere kjemisk stoppe oksidasjon prosessen ved å konvertere jernoksid (rust) i jern fosfat. Panelene må grunnes og sandblåst etter å ha blitt sveiset for å sikre området vil ikke rust i fremtiden.
Rette ufullkommenhet

Rett og fylle vridd paneler. Rette panelene kan gjøres med en hammer og dolly men krever ofte en kvalitet, langvarig sparkel for å få kroppen akkurat. Sparkel må deretter slipes ned til panelet er rett. Sliping er det som vil ta det meste av rette tid, men en makt slipemaskin, tilfeldige orbital enheter, og luft-filer kan bidra til fortgang i prosessen. Imidlertid, for å fordele trykket jevnt håndens tverrs over panelet, blokk-sliping for hånd ved hjelp av 180-grit og deretter progressivt finere sandpapir er alltid den endelige prosess for å lage panelene ser rett. Ikke rush slipeprosessen, og tilbringer så mye tid som du kan slipe, fordi bilen vil vises rettere når den er blitt malt.
Primer

Før maling en bil, må det først grunnes med kvalitet, to-eller katalysert primer. Primer muliggjør en glatt, jevn overflate når malingen påføres. Filler, primer og metall vanligvis har forskjellige farger, så legger en primer forhindrer fargevariasjoner når malingen påføres.
Taping og Tørke

Når primeren har vært lagt, må bilen bli tapet av med maskeringstape og papir eller plast som søppelsekker. Plast er det beste, da det ikke vil absorbere maling og la det blø gjennom som papir kan. Pass på at alle deler du ikke ønsker malt er dekket, slik som vinduer, støtfangere og felger og dekk. Det neste trinnet er å tørke bilen ned med en renere å fjerne olje eller fremmedlegemer fra overflaten. Det siste trinnet er å tørke bilen med en tack klut for å fjerne støv eller rusk som kan bli fanget under malingen og forårsake en ujevn overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121064.html

Previous:
Next:

auto Detailing