Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner riper fra en Mustang frontrute

Minor grunne riper og pitting er nesten uunngåelig med noen frontruten, inkludert din Mustang frontruten. Riper kan oppstå under normal kjøring, forårsaket av blåst sand eller annet rusk. Ofte en tørr eller defekt vindusvisker er den skyldige. Uavhengig av årsak du ønsker riper borte. Riper er ikke bare en kosmetisk plage, men under visse lysforhold riper kan også være en potensiell fare. Mens rasping ut grunne riper er ikke veldig vanskelig, bør du planlegger å tilbringe en god del tid på å jobbe på den. Mens det er mulig å buff ut små og grunne riper for hånd, er denne artikkelen skal anta at du eier (eller har leid) en buffer eller at du har festet en poleringsrondell til elektrisk drill. Du trenger
Ammoniakk
Bomull håndkle
Non-slipende skum poleringsrondell
Lav hastighet poleringsmaskin eller drill
gullsmed rouge
0000-grade stålull

Vis mer Instruksjoner
en

Vask vinduet med en blanding av 1 del av ammoniakk til fire deler av varmt vann. Skyll og tørk med en bomull håndkle.
2

Bland akkurat nok vann med din gullsmed rouge (tilgjengelig på de fleste glass butikker) å danne en lime bare litt tykkere enn pannekake batter.

3

Spre lim på og rundt scratch.
4

Slå poleringsmaskin eller drill til lav hastighet og buff området av scratch. Hvis du bruker en drill sørg for å holde puten bevegelse. Bruk moderat trykk. Stopp like før pastaen er helt tørt.
5

Tørk området med en fuktig klut og la den tørke.
6

Inspiser glasset. Hvis scratch forblir deretter gjenta prosessen. Avhengig av dybden på scratch prosessen kan måtte gjentas flere ganger til scratch er borte.
7

lett buff hele frontruten med 0000-grade (4 nuller) ikke-slipende stålull . Gni hele frontruten lett med stålull, enten ved hjelp av en sirkulær bevegelse eller en kombinasjon av rette og sirkulære bevegelser. Vask frontruten med en blanding av 4 deler vann til en del av ammoniakk og skyll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120975.html

Previous:
Next:

auto Detailing