Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj bilens Carpet

The utsiden av bilen er ikke den eneste som blir skitten. Hver gang du eller en passasjer hopper inn i bilen, spore deg i skitt, hår, lukt, for ikke å nevne mat, sigaretter og søppel. Når du kommer ut av bilen, alle disse tingene bli igjen i bilen, fanget bak setene og bakken inn i teppet. Overtid, kan skitt bygge opp i flekker som forlater bilens teppet ser skjemmende. Detaljering bilens teppe etterlater det ser ut som det gjorde da du først kjørte bilen av giverens mye. Du trenger
Støvsuger
Stoff flekkfjerningsmiddel
Stiff-stritter møbeltrekk pensel
Vann
mikrofiber håndklær
Carpet sjampo
bøtte med vann
Carpet freshener

Vis flere instruksjoner
teppebelagt gulv Mats
en

Fjern de teppebelagte gulv matter. Rist dem kraftig for å fjerne klumper av skitt eller løst hår, mat og søppel. Legge mattene på et flatt underlag og tørr pensel mattene i en rett opp og ned mønster for å slippe noen løs skitt, hår eller annet rusk.
2

Påfør et stoff spot eller flekkfjerner til noen deigete på grime eller flekker og vente i fem minutter for flekkfjerner å begynne å bryte ned skitt. Skrubbe kraftig med polstringen børste til skummet bygger seg opp på matten. Tørk bort skummet med en microfiber håndkle og gjenta dette trinnet om nødvendig for den samme flekken eller eventuelle gjenværende flekker.
3

Fest tørr børste og støvsuger og støvsuger gulvet matter i en opp-ned-mønster.
4

Påfør en liten mengde teppe sjampo til gulvmatter og spre den jevnt over hele overflaten av matten med et microfiber håndkle. Skyll av møbeltrekk pensel.
5

Skrubb shampoo inn i gulvmatter med møbeltrekk pensel i et sirkulært mønster. Periodisk dyppe penselen i vann for å holde det vått, men prøv ikke å overføre for mye vann til gulvmatter, som overflødig vann vil gjøre mattene tar lengre tid å tørke. Tørk bort eventuelle gjenværende shampoo rester med en ren microfiber håndkle
6

Tørk teppebelagte gulv matter ved å la dem ut i solen -. Været tillater det - til den er tørr å ta på. Tørk dem med en våt-tørr vakuum eller en hårføner satt på lav varme ellers.
Interiør Tepper
7

Fjern eventuelle store stykker av søppel som papir søppel, sigarettsneiper, mat eller bokser fra gulvet i bilen.
8

Vacuum hele teppebelagt område av bilen, inkludert et teppebelagt bagasjerommet eller last plass, hvis det er aktuelt. Gå over tepper gang med tørr børste, en gang uten vedlegg og en tredje gang med sprekken vedlegg for å fjerne skitt fra vanskelige å nå steder. Vakuum under din bilseter av skiftende dem hele veien frem og støvsuging og deretter skifter dem hele veien bakover og støvsuge under dem.
9

Gjenta trinn 2 av avsnitt 1 for noen deigete-on skitt eller flekker i teppe. Plukk et lite område av teppet og sjampo det ved å følge instruksjonene i trinn 4 og 5 i kapittel 1. Gjenta for resten av teppet.
10

Tørk bilens interiør ved parkere bilen i sollys med vinduene nede eller dører åpne inntil tepper har tørket helt. I dårlig vær, tørke tepper med en våt-tørr vakuum eller en hårføner satt på lav varme. Hold hårføneren om seks inches fra teppet, slik at du ikke brenne den.
11

Spray en duftende teppe freshener inn dine tepper og dine teppebelagte gulv matter når begge er tørr. Sett mattene tilbake i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121071.html

Previous:
Next:

auto Detailing