Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner riper i Auto Paint

En ripe i bilens lakk jobb kan være et stygt syn å se. Hvordan du kan fjerne riper og få smertene ser ut som ny avhenger i hovedsak av hvor dypt scratch går. Grunnen kan faktisk være et lite merke som er lett å fjerne. Det er flere måter du kan håndtere en auto maling scratch, enten det innebærer å dekke den med leire eller en voks-lignende rubbing compound eller bruke et nytt strøk med maling for å fjerne scratch. Du trenger
såpevann
Klut /håndklær
rubbing compound
Detailing leire
2000-3000 sandpapir
Touch-up auto maling
Bilvoks
svamp
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen med såpevann og tørr, spesielt rundt området av grunnen (e). Du må sørge for at overflaten er ren for skitt eller noe annet som vil forstyrre eventuelle Touch-up-jobber. Ikke gå videre før bilen er helt tørr, siden vann fra vask kan forstyrre også.
2

Påfør en rubbing compound til et merke eller liten ripe, som kan finnes på noen automatisk forsyning oppbevare. Se etter et sammensatt i bilens farge. Klem en liten mengde av forbindelsen på overflaten langs bunnen og gni den inn med en klut i sirkulære bevegelser. En voksing maskinen kan også fungere.
3

Bytt til detaljering leire hvis grunnen er større og /eller mer strukturert. Påfør leire direkte til scratch og glatt det ut mot overflaten. Bruk dette stoffet med måte som det er slitende og kan skade resten av malingen.
4

Sand over området hvis det er en dyp ripe som du ønsker å faktisk male over. Plasser ultra-fint sandpapir på en tre eller gummi pussekloss, dyppe den i kaldt vann, tilsett noen dråper oppvaskmiddel og gni den opp og ned langs scratch med lette strøk. Sand ned bare til scratch er ikke synlig.
5

Paint over slipes området ved hjelp av auto touch-up maling som er bilens skygge. Dekke alle andre deler av bilen for å unngå å få maling på umalte ares eller gjør den ikke-pusset overflate ujevn. Påfør malingen i en feiende side bevegelse. Du kan også bruke den rubbing compound i stedet.
6

Wax over malt området for å forsegle den nye malingen. Påfør voks til en svamp, gni den over malt overflaten, la det stå i et minutt eller to og buff den med en ren, myk klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121027.html

Previous:
Next:

auto Detailing