Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rengjøre en skinn Topp på en bil

Et skinn toppen kan legge en endelig klasse og stil til bilen din. Ett fall for å ansette denne type dekorasjon er å rense skinn selv. Skinn er et delikat materiale som må rengjøres en bestemt måte, og hvis ikke ivaretatt kan bli permanent ødelagt. Ettersom toppen av den bil beskytter resten fra vær kan det samler opp regnvann og gjør det mer utsatt for å vokse mugg farlig. Den øverste samler også skitt, skitt, løv og annet rusk. Heldigvis finnes det produkter og prosedyrer for omsorg for lær bil topper som kan holde panseret på bilen din ser frisk og ny. Du trenger
Broom
Hose
Leather renere
mikrofiberklut eller skinn børste
Leather conditioner (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Kjøp lær renere og mikrofiberklut eller et skinn børste fra en automotive supply butikken. Du kan også finne disse produktene i skinn butikker eller fra Internett-forhandlere.
2

Brush overflate rusk fra toppen av bilen med en kost. Fjern løs smuss, løv, stokk og andre detritus slik at den ikke forstyrrer rengjøring produkter. Du kan også bruke vedlegg fra en støvsuger for å fjerne denne rusk.
3

Påfør et tynt lag av lær renere til klut eller børste. Du ønsker ikke å bruke for mye på en gang som du ikke ønsker å mette bilen toppen.
4

Rub i små sirkler på et område på bilen toppen til den er dekket med renere. Flytte en liten del om gangen, slik at renere ikke tørr på toppen.
5

Følg produkt instruksjoner om å skylle renere. Enkelte rensemidler trenger å bli skylt ut av toppen, mens andre vil ganske enkelt bli absorbert. Hvis du trenger å skylle, la støvsugeren på plass i 5 til 10 minutter for at det skal fungere, men ikke la det tørke. Bruk rent vann fra en slange for å skylle bort.
6

Gjenta trinn fire og fem til hele bilen toppen er ren. Tillate renere tørke helt
7

Påfør skinn conditioner hvis du vil;. Dette er også tilgjengelig på bilindustrien eller skinn butikker. Gni balsam på skinn med en mikrofiberklut. Conditioner er vanntett og vil hjelpe taket for å motstå vekst av muggsopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121211.html

Previous:
Next:

auto Detailing