Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Care for Automotive Clear Coat Paint

Å ha en ny maling jobb er som å starte på nytt med bilen din. Det er friskt og nytt, klar for deg å sørge for at det aldri blir chipped, ripete eller skadet. Omsorg for de klarlakk på at maling jobb er ganske enkelt å gjøre, men det krever jevnlig vedlikehold og stell. Hvis du holde opp med det, kan din klarlakk være ripefri for år. Du trenger:
Mikrofiber vaske mitt
Bil såpe
Bucket
mikrofiber håndklær
Slange og vannkilde
Chamois
Detailing spray
Detailing leire
Soft -skum søknad pad
Bil lakkrens /polish
Car maling voks
Vis flere instruksjoner
Ukentlig vedlikehold
en

Park bilen i et skyggefullt område. Skyll bilen ved hjelp av slangen og vannkilde. Bruk høytrykksspyler for dette trinnet, prøver å sprenge av alt smuss og skitt. ​​
2

Fyll bøtte med vann og en cap-full av bilen såpe. Plasser microfiber vaske mitt på hånden din og dypp den i skummende vann. Vask bilen i sirkulære bevegelser, bruk av såpe til microfiber mitt og jobbe fra toppen av bilen til bunns. Dette vil hindre deg fra å overføre smuss og skitt fra bunnen av bilen til toppen. Skyll bilen ofte med lavtrykk vann fra slangen, slik at såpen ikke tørker.
3

Skyll hele bilen med lavt trykk vann og tørk med pusseskinn. Pass på at ingen vanndråper har lov til å danne på bilen ved å holde malingen våt og tørker den raskt. Skyggen vil også hjelpe med dette trinnet.
Quarterly vedlikehold
4

Vask bilen som du ville gjort på din ukentlige vedlikehold.
5

Påfør detaljering spray til overflaten av kjøretøyet. Gni detaljering leire på klarlakk på bilen, over detaljering spray. Den detaljering spray smører leire og gjør at den kan bevege seg jevnt over malingen. Leiren vil plukke opp de fleste urenheter fra maling, og plukke opp mye av forurensningen.
6

Spray detaljering spray på hvert panel, tørke den opp med et microfiber håndkle i en sirkelbevegelse. Gjør dette til alle malte overflater på kjøretøyet.
7

bruke renere /poleringsmaskin voks til mykt skum søknad pad, og arbeide på feltet i en sirkulær bevegelse på malte flater av bilen. Arbeid renere /polish på ett panel om gangen, går fra en side av panelet til den andre. Når du har nådd enden av panelet og renere /polish har tørket, fungerer på polsk ut av feltet ved hjelp av microfiber håndkle i en sirkelbevegelse. Snu microfiber håndkle ofte, slik at du alltid jobber med en frisk overflate. Gjør dette til alle malte overflater på kjøretøyet.
8

Påfør billakk voks til et mykt skum søknad pad, og arbeid det i en sirkulær bevegelse på de malte overflater i bilen, bor på en panel om gangen som du gjorde i trinn 2. Når du har nådd slutten av panelet og voksen har tørket, fungerer på polsk ut av feltet ved hjelp av microfiber håndkle i en sirkelbevegelse. Snu microfiber håndkle ofte, slik at du alltid jobber med en frisk overflate. Gjør dette til alle malte overflater på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121237.html

Previous:
Next:

auto Detailing