Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Wet Sand Plastic

Sliping plast, spesielt plast bil kroppsdeler, er viktig hvis du trenger for å få en helt glatt finish. Den primære ting å huske på når våtsliping plast er å bruke en lett berøring. La papiret gjøre jobben. Aldri sand i bare én retning, da dette vil føre til riper som er vanskelig å dekke senere. I stedet, sand i en sirkulær bevegelse, ved hjelp av sirkler i forskjellige størrelser, så det er ingen merkbar mønster til sliping din. Bruk en sirkulær skum slipepad som aksepterer lim-støttet sandpapir. En fin skum pad lar deg sand både flate overflater - samt overflater med en kurve for dem. Begynn med en 200-grit papir og fremgang til en 800-grit papir for en helt glatt overflate hver gang. Du trenger:
Degreaser
Circular skum slipepad
200-sandpapir
400-sandpapir
800 = sandpapir
bøtte med vann eller sprayflaske
Soft mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
en

vaske plast som du skal slipe. Bruk en de-greaser om nødvendig å fjerne all smuss, skitt og fett. Jo renere overflate, jo bedre.
2

Fyll en bøtte med vann. Alternativt fylle en sprayflaske med vann.
3

Klipp et stykke av 200-grit våt /tørr limet sandpapir for å passe en sirkulær skum slipepad. Følge papiret til puten. Dypp puten i en bøtte med vann, eller spray både papir og plast overflaten du slipe med sprayflaske.
4

Sand veldig lett med sirkelbevegelser. Variere størrelsen på kretsene dine slik at du ikke går over den samme banen om og om igjen med papiret. Din sliping bør være så tilfeldig som du kan gjøre det. Ofte, re-vått papir og plast overflaten. Rengjøre plast oppbygging fra papiret innimellom.
5

Bytt til 400-korning papir når du har lett slipes hele overflaten med 200-korning papir. Igjen, holde papir og plast overflaten våt, bruk en ekstremt lett berøring og sand i tilfeldige sirkulære mønstre.
6

Tørk hele overflaten med en fuktig klut for å fjerne støv og slipestøv. Inspisere overflaten nøye for flekker som ikke er fullt pusset. Gni fingrene over overflaten, følelse for eventuelle ujevnheter. Hele overflaten skal føles så glatt som glass.
7

Place et stykke på 800-grit papir på skum din slipeplate, dypp i vann og gjøre en siste pasning framfor plast ditt. Bruker nesten ikke noe press. Hold papir og plast overflaten er våt. Sand i tilfeldige sirkler som stadig overlapper hverandre slik at det ikke er noen merkbar mønster til sliping din. Vask og tørk. Din plast er nå pusset så glatt som glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120972.html

Previous:
Next:

auto Detailing