Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri korroderer aluminium Pickup Wheels

Hvis du gjenoppretter en gammel lastebil eller har et kjøretøy med korroderte aluminiumsfelger som må skinte opp, er det mulig å gjenopprette dem med en liten bit av albuen fett og de riktige materialer . Gjenopprette og polering aluminium er en skitten jobb, men hvis du tar deg god tid og gjør det riktig, kan du rense ut alle de korrosjon og bringe hjulene tilbake til ny tilstand på kort tid. Du trenger
bøtte fylt med vann
Fleksibel pussekloss
320 -, 600 -, 1200 -, og 2000-sandpapir
mikrofiber håndklær
Drill
Aluminum poleringsskive
Aluminum polsk
Vis flere instruksjoner
en

Lay hjulet på et flatt underlag, i et område som du er OK med å bli skitten. Dette kommer til å være svært skitne etter den tid det er gjort, så dekke opp eventuelle områder hvis du må.
2

Wet ned 320-sandpapir og pakk det rundt pussekloss. Kjør sandpapir over hele aluminium, noe som gjør at du ofte dyppe sandpapir i vannet for å holde det fuktig. Endre sandpapir hvis du se det blir limt med aluminium. Stoppe når den har samme gritty glans til hele stykket
3

Gjenta trinn 2 med stadig finere sandpapir, flytte opp til 600 -., 1200 -, og deretter 2000-sandpapir. Målet er å sand ut alle riper fra forrige trinn, og også å ta ut eventuelle feil.
4

Skyll av og tørk hjulene med et microfiber håndkle. Deretter plasserer aluminium poleringsskive innsiden av drill, og sette aluminium polish på rattet.
5

Sakte trekke avtrekkeren på drillen, jobber den polske tvers av metall før du har en universell overflate . Når polish har gjort sitt arbeid, tørke av hjulet ved hjelp av microfiber håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121295.html

Previous:
Next:

auto Detailing