Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan søke Powder Coat Paint

Pulverlakkering, eller pulver maleri, er en høyt spesialisert prosess som involverer belegg elementer med en elektrostatisk ladet pulver som herder til en hard, slitesterk overflate ved oppvarming. Pulverlakkering har en 95% bruker hastighet fordi pulver som brukes ikke til produktet kan samles, filtrert og gjenbrukes. Det er mange fargekombinasjoner tilgjengelig, og prosessen kan gjøres hjemme hvis du har tilgang til en luftkompressor, stekeovn, og pulverlakkering pistol. Du trenger
Forskjellige sandpapir gryn eller sandblaster
Air kompressor
Hengende racks
Pulverlakkering pistol
konveksjon ovn
Powder messe
Vis flere instruksjoner

en

Klargjør produktet for å være pulverlakkert. Pussing eller sandblåsing fungerer best til å rense gamle belegg eller forurensninger fra den delen.
2

Blås delene av med en luftkanon for å fjerne støv igjen fra forberedelsesprosessen. Heng delene på et stativ som kan være jordet. Metall kroker fungere godt her.
3

Fest en jordledning til stativet. Fyll pulverlakkering pistol med pulver som kreves for prosjektet. Du kan snakke med leverandøren din for å være sikker på at du får riktig pulver til dine behov.
4

Fest lufttilførsel til din pulverlakkering pistol og plugg den elektriske ledningen i en egnet stikkontakt. Den elektriske tilkoblingen vil gi deg den kraften som trengs for å lade pulver.
5

Coat den delen, sprøyting pulver på glatt og jevnt. Når delen er fullstendig dekket, bevege delen til ovnen og varm den ved 375 til 400 grader i 10 til 15 minutter. Etter oppvarming, ta den ut av ovnen og la den avkjøles helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121250.html

Previous:
Next:

auto Detailing