Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Buff Car Paint Med Rubbing Compound

Er din billakk ser falmet, flat og kjedelig? Kanskje du har helt ny maling på bilen og trenger å gi den som glatt utseende, eller du bare ønsker å fjerne års gammel bilvoks. Rubbing compound er svaret. Selv med klarlakk er ferdig, vil du bli overrasket over hva en god rasping ut med fin sammensatte vil lyse opp mål ved å fjerne gulning film og voks som samler seg på klarlakk. Du trenger
Fin eller veldig fine kutt automotive rubbing compound (finnes på automatisk forsyning eller profesjonelle lakkeringsverksted forsyne butikkene)
Rundskriv makt buffer med frotté eller spesifikke rubbing compound dekker for disken
Ren og myk håndklær eller filler
Rent vann
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en p Det er best å bruke i temps over 50 grader og ut av direkte sollys. Starter på den ytterste delen av bilen, som taket for eksempel, og jobbe deg tilbake til enklere tilgang områder. Målet er at når du har fullført et område du ikke ønsker å måtte lene seg over den for å nå en annen del.
2

Påfør ca en teskje av sammensatte på buffer pad og også en teskje på bil innen en omtrentlig 14-av-14-tommers seksjon. Du kan alltid legge til mer etterhvert når du får følelsen av rasping.
3

Vernebriller på. Før du slår buffer på, skyv pad litt rundt på bilen der forbindelsen er. Du vil bare slags nivå det ut litt og definere området du skal rasping. Mens puten trykkes på bilen, slår buffer motor på. Hvis du slår buffer på mens ikke på bilen og med sammensatte på det, vil det sammensatte spytte over alt, også på deg.
4

Work bufferen bruker moderat press nedover i en opp og ned eller fra side til side retning dekker din siste pasning fra om lag 50 prosent, arbeider en definert del av bilen på en tid før forbindelsen blir borte. Du ønsker ikke å legge for mye stoff på bilen som kan tørke opp før du kan få til det, så jobber en stor del er ikke en god idé.
5

Unngå å kjøre buffer i løpet noen kanter med mindre du er en pro og bruker en veldig lett og rask kjøre. Det er mye bedre å gjøre kantene for hånd slik at du ikke kjører høy risiko for å brenne av malingen.
6

Når et område er ferdig, rengjøre den med rent vann og tørk den av med en ren mykt håndkle som ikke vil forlate riper på maling, for å fjerne eventuelle gjenværende compound eller grus, og også for å identifisere eventuelle områder du kan ha gått glipp. Rengjør det neste avsnittet du planlegger å jobbe på like før påføring av sammensatte å unngå rusk, som kan lage riper i finish, bli blandet inn den friske sammensatte.
7

Inspiser hele overflate når du er ferdig for flekker tapte eller områder som kan trenge mer oppmerksomhet, skyll bilen med rent vann, og du er klar til å bruke din favoritt voks. Rubbing compound medfører ikke det noen beskyttelse mot elementene som voks gjør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120881.html

Previous:
Next:

auto Detailing