Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri en Audi motorrom

Rengjøring av motorrommet er et spørsmål om stolthet for noen mennesker som en ren motoren er en lykkelig motor. Hvis motoren er holdt detaljert, så det er lett å finne potensielle problemer i motoren din, og det er også mindre rotete å jobbe på når noe går galt. Og som en ekstra fordel, det ser bra ut, også. Selv om du ikke rengjør motoren på Audi din hver uke, er det best å gjøre det minst en gang i året. Det tar bare en time eller så å gjøre med de riktige verktøyene. Du trenger
Plastic wrap
Blue malerens maskeringstape
Automotive avfettingsmiddel
Skurebørste
høytrykksspyler og vann kilde
Vis flere instruksjoner

1.

La bilen avkjøles helt før du begynner å vaske motorrommet. Hvis motoren er opp til temperatur og kaldt vann sprøytes på den, kan den hurtige avkjøling av metallblokken få den til å sprekke.
2

dekke alle de elektriske komponenter i motorrommet med den plastfolie og tape dem av med maskeringstape. Du ønsker å prøve å dekke disse elementene slik at de ikke får vann i dem og potensielt kort ut når bilen startes. Det er ikke avgjørende at hver brikke er forseglet helt fra vannet, men dette vil definitivt bidra i prosessen.
3

Spray på avfetting rikelig over motoren, og pass på å virkelig suge motor med renere da dette vil løsne opp smuss og skitt på motoren.
4

Skrubb motoren ved bruk av skurebørste, bryte opp smuss eller skitt som du finner underveis. Dette er den lengste steget i prosessen og kan ta litt tid, avhengig av nivået av skitt under panseret.
5

Juster høytrykksvasker slik at den legger ut en 3-tommers bred spray. Trekke på avtrekkeren og slange ned i motorrommet, holde munnstykket ca 3 meter unna motoren på første deretter beveger seg nærmere mens du arbeider.
6

Fjern alt av plast og maskeringstape fra motoren bay manuelt.
7

La motoren lufttørke i minst en time før du kjører bilen, eller du kan bruke en microfiber håndkle for å tørke den om nødvendig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121275.html

Previous:
Next:

auto Detailing