Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Om Elektriske Bremsekontrollere

Elektriske brems kontroller blir installert i biler som kommer til å bli tauet bort, uansett grunn. Ikke bare kan de jobbe med biler og trailere, men båter, campingvogner, bobiler og sykler også. Elektrisk brems kontroller kan bidra til å gjøre slepe et kjøretøy mye enklere og tryggere. Typer

Det finnes tre ulike typer elektrisk brems kontroll på markedet: treghet, timing og proporsjonal. Tidsinnstilte kontroller skape utgangssignaler som gradvis øker med tiden. Bremsekraften påføres med en fast rente som ikke er direkte proporsjonal med trykket på bremsepedalen. Proposjonal styring gir jevn oppbremsing resultater for de fleste stopper. Proposjonal styring er i stand til å matche de retardasjon priser av slepeenheter. Treghet kontroller er lik tidsbestemt kontroller, men har en "automatisk overstyring" enhet som har en ekstra strømforsyning for overraskelse høyhastighets stopper.
Funksjon

Elektrisk brems Kontrollene er enkle å bruke. Når du trykker på bremsene i bilen som er å dra tauet kjøretøy, bremsene på at tilhengerens engasjere seg umiddelbart. Elektrisk brems kontroller er en praktisk metode for å gi synkronisert, samtidig bremsing av kjøretøy og tilhengerens.
Fordeler

Mange elektrisk brems styrer også kommet med manuelle styreflater som hindrer jackknifing og svaiende av bil tilhengere. Det er kontroller som gjør det mulig å bremse både over lys og tung last, slik at du kan taue biler og tilhengere i alle størrelser.
Hensyn

Disse bremsestyringer kommer i et bredt spekter av priser. Hvis du er ute etter en på billigere slutten, kan du forvente å betale ca 40 dollar. For et dyrere alternativ - kanskje en mer detaljert og høyere fungerende brems kontrolleren - kan du forvente å betale rundt $ 120
hvor du finner dem

Mange. nettbaserte forhandlere selger store varianter av pålitelige elektriske brems kontroller. Noen nettsteder å sjekke ut inkludere ETrailer.com, PPL Bobiler, Eastern Marine, Tekonsha, Drill Spot, Tweetys, Champion Tilhengere, Auto Anything, Brake Controllers USA og Garick RV deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120941.html

Previous:
Next:

auto Detailing