Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner waterspots Fra en bil frontruten

Vann flekker kan danne seg på frontruter på samme måte som flekker på glass, dusj fliser og dusj dører. Hardt vann konsentrater mineralene i vannet når den fordamper, danner en ring hvor vanndråpen eksisterte. Disse irriterende flekker på frontruten på bilen din ikke er lett fjernes med vindusspylervæske og vindusviskere. Mange flekker trosse fjerning med vanlig bilvask, skaper en irriterende mark i synsfeltet når du kjører. Sprinkleranlegg, regn og ufullstendig bilvask ofte resultere i vann flekker som dekker frontruten. Du trenger
hvit eddik
destillert vann
Soft filler
Newspaper
Bon Ami
Sponge
Isopropanol
RainX
Vis mer Instruksjoner
en

Bland en løsning av to deler destillert vann og en del eddik. Suge en klut i blandingen og legg den våte kluten direkte på vann flekker på frontruten. La den sitte i ca fem minutter, deretter gni frontruten lett. Fortsett bløtlegging og påføring av oppløsningen til vinduet til det harde vann-flekking er fjernet. Pass på at fille er helt smuss-free for å hindre riper i frontruten. Bruk full styrke eddik for gjenstridige flekker.
2

Dryss lett mengden Bon Ami cleanser på frontruten. Arbeid løsningen i vannet flekker ved hjelp av en soaking våt svamp. Bon Ami er skånsom nok til å hindre riper på glasset. Ikke erstatte andre renere for Bon Ami siden lignende rengjøringsmidler, som Comet, vil skrape frontruten.
3

Fukt frontruten med vann og rengjøre vinduet kraftig med sammenkrøllet avispapir. Papiret absorberer vannet og er litt slitende å bidra til å fjerne vann flekker.
4

Bland en løsning av en del isopropyl alkohol og to deler destillert vann. Suge en klut i løsningen og plassere den på vinduet i 5 til 10 minutter for å fjerne vann mineralforekomster fra glasset. Bruk en myk klut for å fjerne flekkene helt. Gjelder alkohol full styrke for sta vann flekker.
5

Påfør et produkt som RainX å beskytte frontruten fra fremtidige hardt vann innskudd. Pass også på ikke å parkere i nærheten av sprinkleranlegg, og beskytte bilen din fra sur nedbør hvis du kan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120988.html

Previous:
Next:

auto Detailing