Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan erstatte tapte nøkler for en brukt GM Vehicle

Enten du mistet en nøkkel for en General Motors (GM) merkevare bil eller lastebil du nå hånd, eller er i ferd med å kjøpe en brukt bil som eieren forlagt en av originale nøkler, gjør GM anskaffe en ny nøkkel ganske enkel. Alt du trenger er å vite bilens merke, modell, år og kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN). Instruksjoner
en

Finn merke, modell og VIN av kjøretøyet som tastene du trenger å erstatte. VIN tallene kan være på forsikring eller registrering papirarbeid. De er også på flere steder på bilen, blant annet rett under frontruten på førersiden dashbordet, på førersiden dør under låsen, eller i brønnen der det klikker på plass. VINs er lange strenger av tall og bokstaver som identifiserer hver enkelt bil og gi ytterligere informasjon om opprinnelsesland, produsent og år bygget.
2

døyt ned VIN nummer for senere bruk.

3

Besøk GM forhandler hotellet (se Ressurser), og søker etter en sertifisert GM forhandler nær din posisjon. Du kan søke etter postnummer eller by og stat.
4

Ring en forhandler praktisk for deg og forklare at du trenger å kjøpe en ny nøkkel. Du kan bli overført til deler eller serviceavdelingen.
5

Gi giveren informasjon om merke, til å modellere og VIN bestille ny nøkkel. Du har sannsynligvis vil måtte gå til forhandleren sted å kjøpe eller hente ny nøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121353.html

Previous:
Next:

auto Detailing